PAPARAZZO: Petra Cvijić ponovo za volanom! (FOTO)

 
  • 1

Voditeljka RTS-a vozi crvenu "opel korsu", isti automobil kojim je udarila pešaka Slobodana Bajića

Voditeljka RTS-a Petra Cvijić (35) ponovo po prestonici vozi svoj auto, crvenu "opel korsu", kojom je pre nekoliko meseci udarila pešaka Slobodana Bajića (73).

Pre nego što je svoju "korsu" parkirala ispred zgrade RTS-a, Cvijićeva se u centru grada videla sa prijateljicama. Dnevni list "Kurir" prenosi da je voditeljka kolima došla do kafića u blizini zgrade RTS-a oko 11:40.

- Poznato vam je da ne dajem izjave za medije! Jedino što vam mogu reći je da sam dobro! Držim se - rekla je voditeljka tom prilikom.

Cvijićevu su u kafiću sačekale dve prijateljice, sa kojima je otišla na ručak. Prema rečima gostiju koji su sedeli za obližnjim stolovima, atmosfera za stolom poznate voditeljke bila je odlična.

- Najopuštenije je pričala s prijateljicama. Popile su sok, a potom su za ručak naručile salatu. Voditeljka se sve vreme smejala - ispričao je jedan od gostiju.

Posle ručka, Petra se pozdravila s prijateljicama, sela u "korsu" i odvezla se ka Paliluskoj pijaci.

(M. S. / Kurir / Foto: Kurir)

Video: Vozač dobio kutiju pa napravio ovaj potez: Snimak sa autobuske stanice koji niko nije video

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sile

    27. april 2012 | 12:28

    Deformisana Beograđanka. Od sad kad ju budem ugledao na TV promijenjiću kanal. Bagra samo da je njoj dobro, bez odgovornosti prema drugom. Zgažiš čovjeka i niko ti ne uzme dozvolu, meni tu ništa nije jasno. Ali osjećanje koje izaziva kod mene ovakvim postupkom je veliko gađenje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA