HTELI SU DA DIGNU CELU BIJELJINU U VAZDUH: Sprečen teroristički napad u tom gradu!

 
  • 22

Pretresom hotela "Dalas" u Janji pronađena je veća količina pripremljenih zapaljivih tečnosti, eksplozivnih i pirotehničkih materija, koje su bile međusobno povezane s ciljem uništenja ovog objekta

Policija Republike Srpske sprečila je pripremljeni teroristički akt u bijeljinskom naselju Janja, rečeno je Srni u Centru javne bezbednosti (CJB) Bijeljina.

PUTINOVI BOMBARDERI UNIŠTILI ŠTAB I SKLADIŠTE ISLAMSKE DRŽAVE: Novi snimci ruskih napada u Siriji (VIDEO)

Pretresom hotela "Dalas" u Janji pronađena je veća količina pripremljenih zapaljivih tečnosti, eksplozivnih i pirotehničkih materija, koje su bile međusobno povezane s ciljem uništenja ovog objekta, koji je fizički povezan sa većim brojem stambenih objekata, ističu u policiji.

Pripadnici CJB Bijeljina i Uprave za borbu protiv terorizma i ekstremizma MUP- Republike Srpske, u saradnji sa Agencijom za istrage i zaštitu BiH došli su do operativnih saznanja da na području CJB Bijeljina može doći do izvršenja terorističkog akta ili drugog teškog krivičnog dela s ciljem ugrožavanja sigurnosti građana i imovine u većem obimu i izazivanja verske, nacionalne i rasne netrpeljevosti.

Foto: mup.vladars.net Foto: mup.vladars.net

Postupajući prema tim saznanjima, policija je prikupila podatke o mogućim objektima napada i danas izvršila pretres hotela "Dalas" u kome je i otkrivena priprema za teroristički napad.

Iz CJB Bijeljina navode da je blagovremenim dejstvom policije i Uprave za borbu protiv terorizma i ekstremizma MUP- Republike Srpske sprečeno izvršenje napada, a policijski službenici nastavljaju rad na rasvetljavanju svih okolnosti koje su mogle dovestio do napad.

Preduzimanje svih mjera vršeno je pod nadzorom Okružnog tužilaštva u Bijeljina. U CJB Bijeljina u toku je obraćanje portparola, a policija će medijima proslediti snimak pretresa.

(Telegraf.rs / Srna)

Video: Miodrag Radonjić i Rade Ćosić o filmu "Prva klasa: Pun gas!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesa

    30. oktobar 2015 | 15:30

    Opet Muslimani prave haos po Bosni i onda ce opet da pricaju da su Srbi krivi i prvi zapoceli. Zlo da ga nema veceg.

  • RepublikaSrpska

    30. oktobar 2015 | 20:53

    Sve mi se cini da je cilj ovog svega da se uplasi narod, kako bi se lakse manipulisalo njime..

  • LaAranaNegra

    30. oktobar 2015 | 15:37

    Janja 100 posto naseljena muslimanskim stanovnistvom zato ovo i ne cudi svaka cast nasoj policiji a mladen ivanic je 2005 godine htio prodati bakiru nasu odbranu od njih !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA