Znate li zašto morate da podržite ALEKSIN ZAKON? Jer, Aleksa je i vaše dete!

Ne dozvolite da druga deca dožive Aleksinu sudbinu, potpišite ovu peticiju zbog njih, ali i zbog Alekse

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika opet ja
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • specijalni pedagog

    12. februar 2016 | 01:27

    Mozemo pretpostaviti da strucne sluzbe u skoli nisu reagovale svesno, namenski, sistematski i organzovano u borbi sa nastalim problemom ili ga bar kao takav nisu prepoznali. Njihovo necinjenje nije mozda posledica nedostatka zelje, vec neznanja da adekvatno reaguju i stanu na put vrsnjackom nasilju koje je zastupljeno u mnogim skolama. U koliko skola znate da radi kao clan PP sluzbe defektolog-specijalni pedagog cije je skolovanje usmereno na usvanju znanja i vestina u borbi sa vrsnjackim nasiljem, ali i ostalim problemima zastupljenim kod mladih. Moramo priznati, vrlo malo.

  • Teodora

    11. februar 2016 | 21:02

    Naravno, a to su radil sigurno ljubomorna deca, nevaspitana, od losih roditelja zavideci mu zato sto je bio ovako lepo dete i sigurno dobro. Zbog njih on nije stigao da ispuni svoje snove, oni su mu oduzeli pravo da bude srecan i da zivi.. gde su oni? Jel su kaznjeni ili imaju pravo da idu u skolu, da to naravmo i dalje rade, gde su njihovi roditelji? Sigurno zive bez kajanja, normalno, ponoseci se na svoju takvu decu? Nema ovde pravde nikakve. Neka ovaj andjeo pociva u miru! I nikom detetu ne zelim isto , niti jednoj porodici.

  • Neko tamo

    10. februar 2016 | 10:58

    Zanimiljivi ste svi... Mene dok su u osnovnoj skoli maltretirali, uvek sam uzvratio i nisam bezao, od vrsnjaka pa sve do starije dece, uvek sam uzvracao mnogo puta jace nego sto bi oni mene maltretirali... Vremenom je skola naucila da svako koga bijem ili ja maltretiram me je u nekom trenutku maltretirao ili udario, tako da nisam imao toliko problema... Umesto sto samo kukate na drzavu, naucite decu da se ne plase da se zastite... Sto pre nauce da su sami u ovom svetu i da mogu da se oslone na sebe samo to ce pre da postanu neko i nesto i nece dozvoliti da ljudi gaze po njima, a ne da ih razmazite pa da kukaju posle neke glupe reci ili udarca... Udario te neko, udari ga jace, rekao ti je neko nesto, udari ga... Vremenom ce da nauce da te ne diraju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA