SLANINA KOJU JEDEMO JE PREPUNA OTROVA: A salame su pune TEŠKIH METALA!

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika A jel?
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • blaf

    29. oktobar 2015 | 20:47

    Šta reći za nove vrste jabuka (donacija Holandije) koje se prskaju 15 (petnaest puta), ove godine će i 16 da bi opao list, i ne mogu da se operu?

  • Dag

    29. oktobar 2015 | 14:21

    U Srba su, odavnina, svinjarije i - slanina.Mora da je neka greska,da slamina bude - teska.Pa tezak je, usred leta,otkako je zamlje,sveta,uzivao u slanini,kako leti,tako - zimi...

  • Acko

    29. oktobar 2015 | 12:26

    ..pa'kako drukčije prehraniti sedam milijardi ljudi na planeti......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA