Upoznali se i "verili" u igrici, a potom venčali u stvarnom životu

 
  • 0

Iako su u igrici u kojoj su se upoznali izgledali kao filmske zvezde, a realno potpuno grugačije, Meri (44) i Džej (41) Kolberk su odlučili da se venčaju i u pravom životu

Na kompjuterskom ekranu su izgledali kao par filmskih zvezda. Ona sa preplanulim zategnutim telom, loknama i bez previše garderobe. On sa impresivnim tetovažama, lancima, katancima i neverovatnim trbušnjacima.

Ali kada su Meri i Džej Kolbek odlučili da razmene prave fotografije, nakon što su se njihovi likovi iz igrica već verili u 3D čet rumu, shvatili su da je istina itekako iskrivljena.

Gospođa Kolbek koja nosi konfekcijski broj 28-30 priznala je da nije ni nalik svom avataru iz igrice koji nosi garderobu veličine 8. A ni razvedeni vozač viljuškara Džej Kolbek (41) nije preterano ličio na svog avatara.

Ništa od toga, međutim, nije bilo važno. Par se zaljubio i venčao u pravom životu.

Majka dve odrasle ćerke, Meri Kolbek (44) počela da igra igricu kada je postala tužna, usamljena i depresivna zbog katastrofalnih veza u kojima je bila.

Igrica IMVU je ustvari 3D čet rum u kome igrači mogu da naprave avatara birajući izgled lica, tela, kose i odeće i predstavlja virtuelni prostor za druženje.

- Moje samopouzdanje je bilo na dnu, ali mi je igrica omogućila da na to zaboravim i budem ono što želim. Kreirala sam "Boginju" tako da bude sve ono što nisam u stvarnom životu - mršava, seksi i samouverena - kazala je Meri koja je nekada provodila i po 16 sati kao "Boginja".

A kada je u avgustu 2010. "Boginja" prvi put ugledala "Ganera" i njegovo preplanulo mišićavo telo koje se providelo kroz uzanu seksi majcu, istog trenutka se zaljubila.

- Zvuči čudno priznati da si se zaljubio u avatara. Mislila sam da je predivan i on je isto kazao za mene. Nastavio je da dolazi u "sobu" koju sam opremala i počeli smo da komuniciramo tako što mi je pomagao - rekla je Meri, i dodala da su nakon nekoliko dana postali i zvanično u vezi u igrici.

A kada je Kolbek, otac jednog deteta, zamolio "Boginju" da mu pošalje fotografiju iz pravog života, ona ga je upozorila da je krupna.

- Bila sam prestravljena kada sam mu poslala fotografiju. Zaljubila sam se u njega, i on je rekao da oseća isto, ali sam znala da je "uzmi ili ostavi" jer "Boginja" nije bila ni nalik meni - priseća se Meri.

I njoj je, kako je rekla, laknulo kada je stigla "Ganerova" prava fotografija.

- Bez obzira što je ličio na "Ganera" koliko i ja na "Boginju" ipak me je privlačio, a bilo je ogromno olakšanje i kada mi je rekao da se i moja slika njemu svidela - kazala je.

Par se upoznao u Merinoj kući u Stredfordširu, 90 milja udaljenoj od njenog budućeg muža u Linkolnu. Ali najpre su dokazali svoju ljubav tako što su kupili garderobu za venčanje za svoje avatare. Godinu dana kasnije, par se ponovo venčao, ovoga puta u stvarnom životu pred 50 prijatelja i članova porodice.

Od tada se nisu vraćali na igricu, a iako sad misle da je ona pomalo glupa, zahvalni su Bogu što su se oboje priključili i tako pronašli jedno drugo.

(Telegraf.rs / Izvor: Dejli mejl, Foto: Jeremi Durkin)

Video: Promocija knjige Darka Bajića "Film davne budućnosti" na Sajmu knjiga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA