POJAČANJE: "Ministar odbrane" podržao naprednjake! (VIDEO)

 
  • 0

Golman rukometne reprezentacije Srbije Darko Stanić odlučio da sa Srpskom naprednom strankom krene u predizbornu kampanju

Golman rukometne reprezentacije Srbije Darko Stanić, koga je zbog sjajnih odbrana na Prvenstvu Evrope ministar odbrane Dragan Šutanovac odlikovao maslinasto zelenim dresom, odlučio je da na predstojećim izborima podrži Srpsku naprednu stranku.

U jednom od spotova za predizbornu kampanju Stanić rame uz rame sa kandidatom za gradonačelnika SNS-a Aleksandrom Vučićem objašnjava zbog čega je podržao ovu stranku, iako ga politika preterano ne zanima.

- Danas je trenutak kada se ne pitamo da volimo ili ne politiku, trenutak kada ne smemo biti pasivni i neutralni, jer je u pitanju naša budućnost i budućnost naše države - kaže Stanić u spotu SNS-a.

Zamenik predsednika SNS-a Aleksandar Vučić izjavio je za Telegraf.rs da je ponosan što ih je podržao takav čovek.

- Darka Stanića znam kao velikog patriotu i nekoga ko se svim srcem bori za svoju zemlju. Ako je on ocenio da nije vreme za političku neutralnost i da se na ovim izborima rešava sudbina Srbije, meni je drago što nas je prepoznao kao nekoga ko može promeniti stvari na bolje - istakao je Vučić.

Kada se pre dva meseca sastao sa Šutanovcem, nakon velikog uspeha srpske rukometne reprezentacije, Darko Stanić je bio izuzetno zadovoljan zalaganjem ministra odbrane za sportiste, koje je on tom prilikom nazvao "najboljim ambasadorima Srbije u svetu", kao i zajedničkim aktivnostima prilikom posete Vojnoj akademiji.

Večeras nismo uspeli da direktno od proslavljenog golmana rukometne reprezentacije čujmo komentar i razloge da se politički aktivira. Stanić, koji trenutno nastupa za makedonski klub "Metalurg", nije bio dostupan za razgovor.

(Lj. Vučetić)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA