PREBIO OSOBU SA INVALIDITETOM JER MU JE PIPNUO "AUDI": Šokiraćete se kada vidite šta je uradio posle toga! (VIDEO)

 
  • 6

Četrdesetčetvorogodišnjeg pešaka koji je osoba s invaliditetom napao je preduzetnik jer je dodirnuo njegov crveni "audi"

Rusko tužilaštvo pokrenulo je istragu protiv tridesetogodišnjeg preduzetnika koji je snimljen kako pešaka baca u kanal u Sankt Peterburgu.

Četrdesetčetvorogodišnjeg pešaka koji je osoba s invaliditetom napao je preduzetnik jer je dodirnuo njegov crveni "audi".

- Vozač je izašao iz automobila i pešaka udario u lice, a zatim ga je preko ograde gurnuo u kanal - navodi se u saopštenju tužilaštva.

Žrtva je uspela da izađe iz vode, a trenutno se nalazi u bolnici. Bahatog preduzetnika optužuju za pokušaj ubistva i preti mu 11 godina zatvora.

Ovaj je incident izazvao veliku pažnju u celoj Rusiji jer ga je sasvim slučajno snimila kamera postavljena u automobilu čiji se vozač zatekao na mestu događaja.

Na snimku se vidi trenutak kada vozač "audija" izlazi iz automobila, napada pešaka i gura ga u kanal.

Pogledajte video:

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: theguardian.com)

Video: Beogradski odred Žandarmerije ispratio kolege koje su godinama čuvali Srbiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CZV

    17. oktobar 2015 | 13:15

    Kako znate da je osoba sa invaliditetom kada u opisu klipa na YT stoji samo da je u pitanju pesak?! I dole u komentarima, ko zna Ruski(ja ga znam) pisu da je ovaj pesak sutnuo Audi nogom(a to je velika razlika od vaseg naslova "pipnuo"). Tako da ovaj ga nije dzabe napao sigurno. Svakako, niko nema pravo da sutira ili lupa neciji auto a da ocekuje da ga vlasnik odvede na rucak ili sta?! Glupost.

  • milan

    17. oktobar 2015 | 12:57

    treba mu zapaliti auto

  • Krusevac

    17. oktobar 2015 | 19:10

    Ruska svakodnevica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA