"SVE JE DOBRO U SVINJI": Skandal na sajmu kuvanja u Belgiji! (FOTO)

 
  • 19

Pokrenuta je istraga povodom ovih događaja, a "Sve je dobro u svnji" izlaže uspešno na sajmu u Lieđu već 4 godine. Do sada nisu imali nikakvih problema

Učesnici na sajmu kuvanja u belgijskom Liježu, koji su izlagali svoje proizvode na štandu "Sve je dobro u svinji", objavili su na svojoj Fejsbuk stranici da će napustiti sajam zbog učestalih incidenata koji su se dogodili.

Ovaj WC u Americi je dokaz da rasizam i dalje postoji! (VIDEO)

"Dragi gosti, zbog incidenata koje smo imali na sajmu kuvanja u Liježu, odličili smo da zatvorimo štand tamo. Možete uživati u našim specijalitetima na drugim mestima", objavili su na Fejsbuku.

Objava na društvenoj mreži izazvala je mnoge komentare, a većina njih je bila na rasističoj osnovi, te su se iz "Sve je dobro u svinji" opet oglasili.

"Morali smo da zatvorimo štand, pre svega zbog smetnji od strane Muslimana, ali nećemo se dalje izjašnjavati o tome, niti želimo da bilo koga direktno optužimo. Naš kiosk sa sendvičima bio je meta mnogih napada, počevši od izloga koji je u više navrata uništavan, do napada na našeg čuvara." 

Foto: Facebook/Cochon grille Foto: Facebook/Cochon grille

Pokrenuta je istraga povodom ovih događaja, a "Sve je dobro u svnji" izlaže uspešno na sajmu u Lieđu već 4 godine. Do sada nisu imali nikakvih problema.

Foto: Facebook/Cochon grille Foto: Facebook/Cochon grille

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Video: Stop rasizmu! U Beogradu održana šetnja sa porukom u znak sećanja na ubistvo Roma Dušana Jovanovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    18. oktobar 2015 | 22:15

    Odes u muslimanske zemlje i moras da postujes njihov zakon.pravila ili.....

  • Pametnica

    18. oktobar 2015 | 22:02

    Tako se počinje. nametanje svojih iskrivljenih religijskih stavova silom. demokratija tu ne pomaže. To ce i unistiti evropu

  • vlada

    18. oktobar 2015 | 22:27

    Dok ne probam lava za mene je svinja kralj zivotinja!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA