Srušio se avion koji je prevozio humanitarnu pomoć!

 
  • 2

Teretni avion Erbas 380 sa šest putnika i teretom za Misiju Afričke unije u Somaliji, pao je u gradu Afguje nedaleko od Mogadiša posle neuspelog pokušaja sletanja na prestonički aerodrom

Teretni avion Erbas 380 sa šest putnika i teretom za Misiju Afričke unije u Somaliji, srušio se danas u gradu Afguje nedaleko od Mogadiša posle neuspelog pokušaja sletanja na prestonički aerodrom, javila je ruska televizijska mreža Raša tudej.

PRONAĐENA OLUPINA PUNA KOSTURA: Rešena misterija nestalog malezijskog aviona?

Lokalni mediji javljaju da su svi iz aviona, "navodno bezbedni".

Operacija spasavanja je u toku, a stanovnici Afguje, koji se nalazi u regionu Donji Šebel, 25 kilometara od Mogadiša, naveli su samo da je preživeo pilot srušenog aviona, navodi Raša tudej.

Na društvenim mrežama brzo su se pojavili neprovereni izveštaji o tome ko je sve bio putnik srušenog teretnog aviona. "Političari, uključujući bivšeg premijera" i "somalijski hodočasnici iz Saudijske Arabije" samo su neka od nagađanja, međutim nijedan od tih navoda nije zvanično potvrđen u Mogadišu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Predstavljen Veliki atlas Srbije na Sajmu knjiga, kapitalno delo Službenog glasnika

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA