HRVATSKOJ PRETI KATASTROFA: Opasna oluja se približava, mogući orkanski vetrovi i poplave!

 
  • 18

Zbog obilnih kiša i snažnog vetra Meteoalram je objaivo upozorenja za gotovo celu državu. U podnožju Velebita i na severnom Jadranu na trenutke će duvati bura, u unutrašnjosti se očekuju veoma jaki naleti severoistočnog vetra

Zbog obilnih kiša koje prete Hrvatskoj, na snazi su posebne mere predostrožnosti i takozvani "narandžasti alaram", jer je moguća pojava vetrova orkanske snage, kao i porast vodostaja reka.

U nedelju Hrvatskoj prete obimne padavine, te je moguće izlivanje reka, a na Jadranu se očekuju obimniji pljuskovi sa grmaljvinom. Na severnom i srednjem dele Jadrana očekuje se jaka i olujna bura.

NEVREME POČINJE, PRETE PLJUSKOVI I GRAD: Vozači, čuvajte se!

Zbog obilnih kiša i snažnog vetra Meteoalram je objaivo upozorenja od nevremena za gotovo celu državu. U podnožju Velebita i na severnom Jadranu na trenutke će duvati bura, u unutrašnjosti se očekuju veoma jaki naleti severoistočnog vetra. 

U ponedeljak i utorak će biti delimično sunčano, a u ponedlejak još ponegde uz malo kiše na istoku i jugu, a u utorak u severnom delu Jadrana. U srednu dolazi novo naoblačenje uz nove oborine i svežije vreme.

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: Jutarnji.hr)

Video: Otvoren Sajam pirotskog sira i kačkavalja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Бањалука

    11. oktobar 2015 | 10:10

    А да вам није жао Хрвата послије свега?Па они би да могу одмах потопили и Србију и Српску.Њихове новине непишу толико о томе,а ви се нашли паметни да кукате над њима и жалите их више него они сами себе.Боже драги.....свашта.

  • Predrag Z.

    11. oktobar 2015 | 11:38

    Eto vam sad Oluja Hrvati

  • Zoran b.

    11. oktobar 2015 | 05:53

    Da organizujemo u Srbiji humanitarnu pomoć, a da im je odnesu proterani srbi iz hrvatske ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA