TELEGRAFOVI VIRTUELNI IZBORI: Tadić dobija u borbi "lajkovima", URS tesno beži SNS-u

 
  • 1

U našem internet glasanju među kandidatima za predsednika vodi Boris Tadić, dok se u borbi za parlament na vrhu liste našao URS, za kojim slede SNS, "Preokret", DS i SPS

U internet glasanju za Predsedničkog kandidata i partiju na parlamentarnim izborima, na portalu Telegraf.rs najveću podršku je obezbedio lider DS-a i doskorašnji predsednik Srbije Boris Tadić, a među listama za parlament vode Ujedinjeni regioni Srbije.

Ukoliko želite da podržite svog favorita dovoljno je da kliknete Fejsbukov "Like" na Telegrafovom biralištu, čime ste automatski podržali zvaničnu stranicu na toj društvenoj mreži, a tu mogućnost imaćete sve do opštih izbora 6.maja.

Broj "lajkova" konstanto raste, a za sada Tadić vodi sa 56.783, dok ga sa 53.007 sustiže kandidat URS-a Zoran Stanković. Na trećem mestu je kandidat "Preokreta" Čedomir Jovanović, čiju je stranicu "lajkovalo" 44.240 pristalica, a sa 16.474 na četvrtom mestu se našao poglavar Islamske zajednice u Srbiji Muamer Zukorlić. Na petom mestu je kandidat Dveri Vladan Glišić, čiji profil je "lajkovalo" 7.454 simpatizera.

Iako se prema ovim podacima čini da je podrška lideru naprednjaka Tomislavu Nikoliću manja nego protivkandidatima koji su zauzeli prvih pet pozicija, u SNS-u objašnjavaju da će se te cifre brzo promeniti jer je njegova zvanična stranica na Fejsbuku napravljena tek nedavno.

URS sa 53.007 lajkova tesno vodi u borbi za skupštinske mandate u odnosu na naprednjake koji imaju 52.169 Fejsbuk pristalica. Za njima sledi "Preokret" (44.240), a onda DS (35.123). Na petom mestu je koalicija SPS-PUPS-JS koju je "lajkovalo" 25.946 pristalica.

(A. P.)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    23. april 2012 | 22:43

    Ma to Tadić pravi noću lažne naloge pa lajkuje :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA