SJAJNO: Dečak sakupio novac za bolesnog oca prodajući limunadu

 
  • 0

Šestogodišnji Dru Koks postavio ispred kuće tezgu za prodaju limunade za 25 centi. Do kraja dana zaradio 10.000 dolara

Šestogodišnji dečak Dru Koks oduševio je SAD kada je prodajući limunadu zaradio novac za bolničke račune svog oca. Dečakov otac već tri meseca boluje od raka testisa.

Rendi Koks, otac troje dece iz Glejdvotera u Teksasu, pre tri meseca je oboleo od raka testisa, pa je njegov šestogodišnji sin odlučio je da mu pomogne. U subotu je na ulici podigao tezgu za prodaju limunade po ceni od 25 centi za čašu. Do kraja dana, kada je porodica prebrojala zaradu, nakupilo se 10.000 dolara za bolničke račune.

- On mi je mnogo važan, volimo da se igramo zajedno - rekao je dečak o svome tati za lokalnu televiziju.

Jedan od kupaca i donatora rekao je za istu televiziju da je to najbolje mesto za kupovinu limunade u gradu. O istinitosti njegovih reči mogao je da posvedoči i red automobila oko čitavog susedstva. Pritom, Dru uopšte nije bio iznenađen ovolikim odzivom i popularnošću svoje limunade.

Porodici Koks ostaje velika nada da će njihov otac ozdraviti, pošto ova vrsta kancera spada u oblike raka sa najvećim procentom izlečenja.

(M. S. / Dnevni Avaz)

Video: Nastavljena sednica Skupštine Srbije, na dnevnom redu rebalans budžeta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA