UBIJEN VOĐA NAVIJAČA CRVENE ZVEZDE: Nepoznati napadač mu ispalio nekoliko hitaca u glavu

 
  • 69

U klasičnoj sačekuši za sada nepoznati napadač sačekao je Roganovića koji se vraćao kući i ispalio u njega više hitaca

Aleksandar Roganović (21) preminuo je danas od posledica ranjavanja, pošto je sinoć u njega nepoznat napadač ispalio nekoliko hitaca iz pištolja.

Mediji navode da je Roganović bio teško ranjen u glavu. On je prevezen u Urgentni centar gde je preminuo od zadobijenih povreda.

U klasičnoj sačekuši u ulici Nova 101 kod broja 27, za sada nepoznati napadač sačekao je Roganovića koji se vraćao kući sa Novog naselja i ispalio u njega više hitaca, saznaje 021. Dosadašnja istraga policije pokazuje da je Roganović najverovatnije poznavao napadača i da je pokušao da pobegne kada ga je ugledao.

Inače, u pitanju je jedan od istaknutijih navijača i vođa Crvene Zvezde na području Novog Sada. Aleksandar je kolima Hitne pomoći prevežen u Urgetni centar KC Vojvodine. U policiji navode da se intenzivno traga za počiniocima, a ne isključuje se mogućnost da se radi o novom obračunu kriminalnih krugova koji okupljaju navijače u Novom Sadu, jer je povređeni mladić od ranije poznat policiji.

Od sada pratite Telegraf i na Vajberu! 

(Telegraf.rs/ Izvor: 021.rs)

Video: Otvoren Sajam pirotskog sira i kačkavalja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Banglades

    18. septembar 2015 | 11:08

    Steta za mladost. Sve ostalo, nazalost i nije steta, kako je neko sa 21 godinom VEC vodja navijaca, zaslugama? pitanje je kakve su zasluge onda... Banglades. To je Srbija.

  • Ben

    18. septembar 2015 | 12:47

    Glupost,20 godina star ,pa on i ne zna zvezdu kako treba a postao vodja,to su mladji kreminalci sto se bave svacim i tako nazalost nestanu brzo ,steta za njegovu porodicu

  • Dragan

    18. septembar 2015 | 13:07

    Ko s'pistoljem zivi,od pistolja nastrada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA