Vučić omladini SNS: Nisam vas doveo ovde da jedete i pijete nego da aplaudirate!

 
  • 2

Vučić je tokom čitavog obilaska Beograda Savom sa gostom iz Njujorka bio vidno neraspoložen zbog ponašanja omladinaca iz SNS

Aleksandar Vučić poveo je gosta SNS Rudolfa Đulijanija u obilazak Beograda Savom, gde mu je predstavio program naprednjaka za glavni grad "Beograd na vodi". Vučićevom gostu dopao se plan, ali je, uprkos brojnim pohvalama, Vučić tokom čitavog obilaska bio vidno neraspoložen zbog ponašanja omladinaca iz SNS.

Posle desetominutnog upoznavanja s planom "Beograd na vodi",  Vučić je sa Đulijanijem krenuo ka palubi kako bi mu pokazao gde će izvoditi radovi. Probijajući se kroz špalir mladih naprednjaka, Vučić im je ljutito dobacio:

- Nisam vas doveo ovde da jedete i pijete nego da aplaudirate!

Kao po naredbi, gotovo 100 mladih ljudi ostavilo je svoje čaše, tanjire i salvete i krenulo za zamenikom predsednika SNS. Red i disciplina, da se zna ko je glavni.

(I. M. / Izvor: Vesti)

 

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djole

    21. april 2012 | 21:51

    Ha ha ha vidi postenog Vucica on doveo i mlade da aplaudiraju njegovom gostu . Sve one price i kritike o kosovu bombardovanju i kritike na racun drugih stranaka su bile samo laz i obmanjivanje naroda.Tako Nikolic za savetnika bivseg Americkog ambasadora te sad Vucic ovog .Sta Vucic trosi narodne pare on nikad nece dobit izbore za gradonacelnika Beograda , narod nije slep vidi on sta se radi.

  • Saptac

    22. april 2012 | 11:56

    Ispravniji naziv tog tzv.projekta po svemu sudeci je BEOGRAD NA HLEBU I VODI jer svojim sugradjanima njihov kandidat za gradonacelnika ne da da jedu nego da greju dlanove!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA