MLADIĆ ISKASAPLJEN U NOVOM PAZARU: Preminuo zbog uboda nožem u GRUDI, STOMAK I RUKU!

 
  • 7

Večeras oko 20.30 sati u Ulici Generala Živkovića, u blizini OŠ "Vuk Stefanović Karadžić", došlo je do tuče između dva mladića, prilikom koje je korišćeno i hladno oružje

Mladić K. S. (19) večeras je preminuo od povreda nanetih nožem u tuči u Novom Pazaru, kada se potukao sa maloletnikom (16).

Večeras oko 20.30 sati u Ulici Generala Živkovića, u blizini OŠ "Vuk Stefanović Karadžić", došlo je do tuče između dva mladića, prilikom koje je korišćeno i hladno oružje.

Kako Blic nezvanično saznaje, tuča je usledila nakon svađe na Fejsbuku, kada su se putem poruka dogovorili da se u određeno vreme i na određenom mestu pronađu i fizičkim obračunom reše nesporazum.

Obojica su koristili noževe, ali je maloletnik nekoliko puta ubo i posekao K. S.

Načelnik hirurškog odeljenja Zdravstvenog centra u Novom Pazaru doktor Kemal Brničanin rekao je Tanjugu da je mladić koji je večeras doveden u zdravstveni centar preminuo usled velikog broja uboda u predelu grudnog koša, stomaka i ruku.

Učinili smo sve što smo mogli. Svi lekari na hirurškom odeljenju naše bolnice priskočili su u pomoć, ali nažalost lice je preminulo - rekao je Brničanin.

Oba mladića koja su učestvovala u tuči prebačena su u novopazarski zdravstveni centar, policija je izašla na lice mesta, vrši uviđaj i o svemu je obavešten i nadležni tužilac, javio je reporter Tanjuga sa lica mesta.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Tanjug / Blic)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    10. septembar 2015 | 22:58

    Danasnji klinci se samo bodu. Kukavicki...kada vide da su slabiji, a gube, to im je udar na ego, pa ne razmisljaju. Strasno...ubiti nekog zbog gluposti. Mnogo su agresivni danasnji klinci.

  • Vlasta

    10. septembar 2015 | 22:23

    Hej mladosti,vas Djavo najvise voli da uzme pod svoje.Sapuce vam "Ubij",a vi ne cujete Boga kad kaze "Voli i ljubi bliznjega svog".Otvorite oci ljudi dok nije kasno!!!

  • Република Српска

    10. septembar 2015 | 22:29

    Саучешће породици преминулог

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA