Ovo su predlozi predsednika Evropske komisije za rešenje izbegličke krize

Žan-Klod Junker je istakao da je ova kriza prva na listi priroriteta, pre ekonomije, Ukrajine, klimatskih promena i eventualnog britanskog referenduma o članstvu u EU

Komentari

  • Omer

    11. septembar 2015 | 15:42

    Sve ce uraditi da izbeglice ostanu u Srbiji i to ce biti uslov ako hocemo u EU.Nije.mi jasno zasto svi cute kada se zna da je sve izazvala Amerika.Zasto Evropa da nosi na svojim plecima talas izbeglica.Jeftinije je platiti avione i brodove pa neka naseljavaju Ameriku Australiju i ostale bogatije zemlje.Svajcarsku niko ne spominje a ovo sa Nemackom nesto gadno smrdi

  • Dani

    11. septembar 2015 | 12:58

    Nas je NATO bombardovao...., a u Siriji se niko nebori protiv terorista!!! Uvek su na strani terorista i njih podrzavaju..., svaka cast Putinu ostalo su sve prodane duse !!!

  • Duki

    9. septembar 2015 | 20:03

    Moj predlog je:unistiti ISIS do korena , ove sve vratiti u njihove zemlje.

  • ing.Miloš Đonović

    9. septembar 2015 | 15:17

    Junker je dobio podršku onih snaga u Evropskoj uniji koje nisu naklonjene širem i obuhvatnijem rješavanju političkih prilika u svijetu.Evropa je sastavni dio svijata,i mislimo da je Evropska unija u principu dobra tvorevina koju ne treba rušiti,ali bi trebalo u njoj da se čuju i sprovedu nove i bolje ideje.Kada smo se opredeljivali za EU nismo mogli misliti da će ta tvoerevina biti protiv svih pozitivnih tekovina koje su desetlječima stvarane uglavnom u slovanskom svijetu i u svijetu koji je društveno stavljao iznad pojedinačnog.Evropska unija je učinila u zadnje vrijeme velike greške nije našla dijalog sa susjednom Rusijom da ne govorimo da su vodeće zemlje EU podžale i srušile režim SR Jugoslavije,nema primjera u svijetu da je na tako grub i nečovječan napad učestvovalo više od 20 zemalja koje su se vojno obrušile više na Srbiju manje na Crnu Goru,i da ta ista tvorevina priznaje Kosovo makar da se izrazimo na neki neobičan šaljiv način nikad nije bila tamo.Odreknite se ili manje se oslanjajte na klerikalni hegemonizam i mišljenje da je ( Njemačka iznad svih ) što nam se čini da postaje glavni moto EU pa se nadamo da će i unutar EU biti više onih snaga koje će podržati taj projekt na više nivoa.

  • SRB IN

    9. septembar 2015 | 14:33

    Ambasador kaze da ce ubuduce izbeglice sve vreme cekanja za pravo na azil provoditi u prihvatnom centru. Vucic kaze da gradimo nova tri prihvatna centra. Zna li on uopste sta radi i kakvu nevolju donosi ovom narodu. Pa nijedna drzava nece prihvatne centre a mi se nudimo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA