PORAĐALI SU ME 13 SATI, UBILI SU MI BEBU: Ana Jovanović krivi lekare za smrt svoga sina

- Ako nije bilo propusta u njihovom radu, odakle povrede na njegovoj glavi, krv u plućima i oštećeno plućno krilo - pita se majka Ana Jovanović čija je beba preminula

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Топ
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Tajci

    13. septembar 2015 | 00:58

    Poradjala sam se dva puta u Gradskoj bolnici u Arandjelovcu. Za oba puta imam samo reci hvale za doktore, babice i pedijatrijske sestre! Poradjali su me razliciti lekari i to bez dinara i za vreme trudnoce i pred porodjaj. U prvoj trudnoci sam par puta odlazila kod doktora koji mi je vodio trudnocu privatno, i cak nije hteo svaki put da mi naplati. Naravno, on me i poradjao i nije trazio ni dinara, a sve je odradio maximalno profesionalno i odgovorno. Sticajem okolnosti drugu trudnocu mi je vodio drugi doktor jer je prethodni prebacen da radi samo u bolnici. Temeljno, profesionalno i isto prema svim trudnicama! Posto sam bila starija trudnica radila sam dosta analiza i ispitivanja, sve je propratio do najsitnijih detalja. Iako nije bio u smeni dosao je da porodi jos jednu trudnicu i mene. Porodjaj mi je trajao 20 minuta, beba 4250gr, sve u najboljem redu. U sali dve babice, dva doktora, pedijatar, pedijatrijska sestra. Posle porodjaja te obilazi doktor, babice...kupaju te, presvlace... Cim pozoves da ti pomognu oko deteta odmah dolaze, da ga presvuku, nahrane... I naravno, bez trazenja dinara!!! Jedino je zamerka na KREVETE koji su praistorijski, visoki kao da se penjes na planinu. Gradska vlast bi mogla malo da ulozi na sredjivanje opsteg stanja petog sprata u bolnici, da to divno osoblje dobije bolje uslove rada, a ne da samo trube o natalitetu, a trose na prezantacije i reprezentacije! Veliko Vam hvala na svemu!

  • Бајкер

    10. septembar 2015 | 20:29

    Ја сам био уз супругу оба пута кад нам је рађала децу.Она их је родила а ја могу скромно да кажем да сам их донео на свет.Оба детета сам на руке прихватио и секао пупчане врпце. :) Поручио бих младим чевима да присуствују порођају,прво бољи је однос са супругом касније а и са децом богами :) Друго и најважније,кад је будући тата у сали,надрндано особље се одједном орасположи... :) :)

  • :-)))

    10. septembar 2015 | 12:07

    Ma samo doktori.ja sam se dvaput porađala..bebe bile po 4 i po kg..prvu sam jedva rodila..sama sa babicom.doktora nigde. A drugo saama.e kad izađe umalo da padne neki učenik je pritrčao pa uvatio bebu..ljudi prosto da neverujete šta se kod nas dešava. NP

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA