NE PREPOZNAJE PORODICU, SPAVAO PORED REKE: Pronađen mladić koji je nestao posle saobraćajne nesreće

 
  • 2

Petar Tosović koji je nestao u nedelju 6. septembra posle saobraćajne nesreće u blizini mesta Ušće, pronađen je na desetak kilometara od rodnog mesta

Petar Tosović, o čijem su nestanku juče brujale društvene mreženađen je posle dvodnevne potrage i trenutno je u šoku, budući da se sve vreme skrivao u šumi.

AKO STE VIDELI OVOG MLADIĆA, ZOVITE POLICIJU: Nestao je posle saobraćajne nesreće! (FOTO)

On je nestao u nedelju 6. septembra posle saobraćajne nesreće u blizini mesta Ušće, a pronađen je na desetak kilometara od rodnog mesta.

Kako je rekla njegova tetka Regina Veljković, ljudi su ugledali Petra kako luta šumom, pa su javili njegovim roditeljima gde se nalazi.

- Hvala Bogu, našli smo našeg Petra. On je jako uplašen i ne prepoznaje gotovo nikog. Jedino čega se seća je da je prethodnu noć proveo spavajući pored reke - rekla nam je Veljkovićeva.

Ona navodi da su se meštani Ušća organizovali i tražili Petra od nedelje.

- Zaista smo zahvalni svima koji su se priključili potrazi. Petar se sada odmara i nadamo se da će se brzo oporaviti - navodi Veljkovićeva.

Petar se u noći između subote i nedelje vratio do kuće kako bi uzeo ključeve automobila da se provoza. Kako se nije vraćao kući, roditelji su počeli da ga traže i pronašli su slupan i prevrnut automobil, ali mladića nije bilo. Na mestu udesa nađen je i njegov mobilni telefon.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Video: Jezivi snimak namerno potencijalnog izazivanja sudara na autoputu: Zbog ovakvih stvari se gine

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA