Viktor (11) pao sa školske ograde i POLOMIO LOBANJU

 
  • 2

Viktorovo stanje je sada stabilno, ali je njegov otac Dalibor i dalje ogorčen što se takva nesreća dogodila zbog nečijeg nemara

Viktor Milanović (11) iz sela Ostrovica polomio je lobanju kada je pao kroz oštećenu ogradu Osnovne škole "Dušan Tasković Srećko" u kojoj pohađa peti razred.

Ovaj dečak je vodio normalan život, ali onda je LICE POČELO DA MU SE TOPI! (VIDEO)

Nesreća se dogodila u petak, kada se Viktor sa bratom i drugovima igrao u školskom dvorištu, a dečaka je odmah posle pada otac Dalibor odvezao u 20 kilometara udaljen Klinički centar u Nišu gde mu je izvršena operacija.

- Hitna pomoć nam je rekla da nemaju vozilo i da sami moramo da ga odvezemo do Niša. Pao je u nesvest kada smo krenuli, strahovali smo da neće živ stići do bolnice. Četiri puta je padao u nesvest pre nego što smo stigli u Niš. Polivao sam ga vodom, šamarao, mislio sam da se neće probuditi - rekao je za beogradske medije Viktorov otac Dalibor.

POLOMLJENI ZUBI I TEŠKE POVREDE GLAVE: Devojci (21) na Zvezdari pala fasada na glavu!

Viktorovo stanje je sada stabilno, ali je Dalibor i dalje ogorčen što se takva nesreća dogodila zbog nečijeg nemara.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

- Šaljemo decu u školu da nešto nauče, a ne da poginu. Ne mogu da shvatim kako su smeli da dozvole da ograda toliko propadne. Znam da oni skidaju jedno krilo ograde kada im stignu drva, da bi ih ubacili, ali to može i na drugi način. Rekli su mi da mogu da tužim i školu i Hitnu pomoć, ali meni je najvažnije da mi je dete dobro - zaključio je Dalibor.

Direktorka OŠ "Dušan Tasković Srećko" Lidija Ćirić naglasila je da je u pitanju "nesrećan slučaj" i da će na tom mestu gde je Viktor pao sada biti napravljena kapija.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu

(Telegraf.rs)

Video: Sastanak Vučića sa Fon der Lajen

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vinka

    8. septembar 2015 | 15:39

    A sta je sa hitnom,treba promeniti ime u ne pomazemo brzo I ne pomazemo pacijentima sa sela

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA