Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
ivica
postovani molim ya odg imam brata u svedskoj vec 25 god on je gluvo nem ima poso i porodicu voleo bioh da tamo radim volim da radim u firmi ili koji se poso vec nudi.u braku sam i imam dvoje maloletne dece .inace ne radim nigde .srdacan poy
Bulidza
Plasirao bih fast fud - Srpski kacamak, sa dodacima po zelji sir, kajmak, cvarci, pa me interesuje ima li toga po Skandinaviji, i da li Skandinavci vise vole topla ili hladna jela za dorucak?!? Unapred hvala!