HAOS U ITALIJI: Migranti blokirali put i sukobili se sa policijom u Milanu (VIDEO)

 
  • 2

Uzvikujući "Dokumenta, dokumenta", oko 300 izbeglica zaustavilo je na kratko saobraćaj na glavnoj saobraćajnici u Milanu

Nekoliko stotina izbeglica, većinom iz Afrike, sukobilo se u ponedeljak u Milanu sa policijom tokom protesta zbog uslova života i dugog čekanja na dokumenta.

POTRESNE FOTOGRAFIJE PATNJE AZILANATA OBIŠLE SU SVET: Svi ovi ljudi krenuli su PREMA SRBIJI! (FOTO GALERIJA)

Uzvikujući "Dokumenta, dokumenta", oko 300 izbeglica zaustavilo je na kratko saobraćaj na glavnoj saobraćajnici u Milanu.

Reagovala je policija za razbijanje demonstracija, koja ih je potisla do privremenog kampa gde su smešteni.

Prema podacima italijanskog Ministarstva unutrašnjih poslova, više od 100.000 izbeglica stiglo je morskim putem ove godine do Italije, prenela je agencija Rojters.

Pogledajte video:

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Sastanak Vučića sa Fon der Lajen

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ČIČA

    26. avgust 2015 | 20:33

    Bilo vam lepo dok ste s englezima i francuzimapljačkali afričke resurse,sve se preokrene,došlo vreme da platite,i platičete,il namostu,il na ćupriji,isti vam dođe.Vraćaseizgleda s žestokom kamatom,pa vi ste skladirali hiljade toe zlatnih rezervi,a oni umirali od gladi,sada ćete biti sti,al njima će biti bolje,tako im vaš votikonski bog pomogao.

  • ČIČA

    27. avgust 2015 | 17:42

    Bravo ,ošini i naplati ono što vam koloizaatori uzeli,napred i zamo napred,doćićete do vatikanskih,francuskih, holandskih i dr. Trezora,samo napred,u srce umiruće evropecopiči..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA