Vučić: DS nudi Srbiju mržnje, ne mi

 
  • 0

Građani će na izborima odlučivati da li žele da se vrate u prljavu prošlost i blato, gde ih vodi DS ili da idu u čistu budućnost, poručio zamenik predsednika SNS

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić ocenio je da naprednjaci u kampanji građanima nude rešenja i predloge za izlazak iz krize, a Demokratska stranka mržnju, koja je, kako navodi, jedini program te stranke.

- Na građanima je čist i jasan izbor. Ako hoće Srbiju mržnje, crnu Srbiju kakvu danas prikazuje i želi DS - glasaće za njih, a ako žele čistu, umivenu, lepu, drugačiju, bolju, pametniju i Srbiju mira - glasaće za SNS - rekao je Vučić.

On je ocenio da njihovi politički protivnici iz DS-a nisu mogli ništa da kažu na ideje i rešenja koje ponudio SNS - kao što su novi zakon o javnim nabavkama, projekat Beograd na vodi ili Kancelarija za brze odgovore - pa su zato ponudili mržnju.

Prema njegovim rečima, građani će na izborima 6. maja odlučivati da li žele da se vrate u "prljavu prošlost i blato, gde ih vodi DS ili da idu u čistu budućnost".

- Pitao bih Borisa Tadića da li ga je sramota kampanje koju vodi i što je potrošio milion i po evra na takvu kampanju - kazao je Vučić, i dodao da je bolje da je taj novac utrošen za dobrobit građana.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Kako prepoznati da imate posla sa narcisoidnim partnerom i kako se izvući iz začaranog kruga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA