Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Snezana яяя
Mini pekarica resava te probleme, sama pravim hleb i znam sta jedem, znam da mi po kuhinji ne setaju bubasvabe, znam da je brasno koje kupujem kvalitetno, i da u tom hlebu nema aditiva, i sto je najvaznije ukusniji je od hleba iz pekare.
Boža
E to su pšenični TROVAČI, naravno dragi nam belgijanci ,,Deleze,, !!!!
Koja
Jaoj Bože pa ovaj hleb je u vakum foliji i sta fali sto je ostavljen ispred radnje? Kod nas u jagodini u 5 i 30 dobavljac ispred prodavnice ostavi 10 korpe sa hlebom i to obicnim i kad dodje radnica na posao u 6h tek tada ga unosi u radnju. I sta mu fali? Kakve gluposti