CARINICI SU OTVORILI KNJIGU: A u njoj su našli nešto zbog čega će neko da ide u zatvor!

 
  • 3

Kokain je pronađen na sedištu iza vozačevog kada su carinici primetili vrećicu za koju je vozač izjavio da je pošiljka koju je preuzeo u Beogradu

Pripadnici Uprave za indirektno oporezivanje BiH pronašli su na graničnom prelazu Rača 11 grama kokaina u autobusu na liniji Beograd-Kostajnica. Uhapšena jedna osoba.

Kokain je pronađen na sedištu iza vozačevog kada su carinici primetili vrećicu za koju je vozač izjavio da je pošiljka koju je preuzeo u Beogradu i da je u njoj knjiga, prenosi Tanjug.

U vrećici jeste bila knjiga, ali i koverta u kojoj je, pored telefonskih računa, pronađen beli praškasti sadržaj za koji je preliminarnim testiranjem bijeljinskih inspekora utvrđeno da je kokain, prenela je agencija Fena.

Prema sporazumu između Uprave za indirektno oporezivanje i Granične policije (GP) BiH, oduzimanje narkotika i procesuiranje osoba su preuzeli pripadnici GP, kao i ostalih bezbedonosnih agencija.

Uhapšena osoba trebalo je da preuzme pošiljku na autobuskoj stanici u Banjaluci.

Od sada pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: MINISTARSTVO ZDRAVLJA

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir Grobar

    19. avgust 2015 | 17:24

    Pa carina BiH je poznata po tome da voli citati knjige i strucnu literaturu te me ovakvo nesto i ne cudi. U protivnom oni ne bi mogli da nadju ni steonu kravu u malom kombiu. Ipak mislim da to nije bila dojava :):):)

  • Nbg

    20. avgust 2015 | 07:49

    Daljim testiranjem je utvrdjeno sta je i ostalo je 2 grama

  • Peki

    20. avgust 2015 | 23:47

    Al'al vera !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA