VINJAK U NAJPOZNATIJOJ SRPSKOJ ČOKOLADI: Evo o čemu se ovde zaista radi! (FOTO)
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
anonimus
Stvarno, dobro jutro, Kolumbo!!! NAJLEPŠA ČOKOLADAAAAAAAAAA...Naročito višnjica i narandža... :D A, i rum nije loša. Ma, ne mogu da se odlučim...:D
Балканска-Правила
Стара Галеб чоколада је мени била најбоља.
ex-stark
Ima otpada od cherry čokoladnog deserta sa višnjom koja je bila potopljena u vinjak. da se ne baci - dajte u čokoladu koju će jesti i trudnice i deca...