VINJAK U NAJPOZNATIJOJ SRPSKOJ ČOKOLADI: Evo o čemu se ovde zaista radi! (FOTO)

 
  • 11

- Mali procenat alkohola u kombinaciji sa voćem, čine posebnu aromu čokoladi "Najlepše želje Plus" i pravi razliku u ukusu, jer voćne kiseline daju dobru podršku kompletnom utisku ove vrste čokolade - objašnjeno je iz kompanije "Atlantic Group"

Društvene mreže zapalila je fotografija omota najomiljenije čokolade u Srbiji, Soko Štarkove  "Najlepše želje Plus", na kojoj je markerom među sastojcima istaknuto da, između ostalog u ovoj poslastici ima, kako jasno piše - alkohola "Vinjaka"!

Ispod fotografije je odmah po njenom postavljanju povedena žestoka polemika na ovu temu.

Uključio se zavidan broj ljudi, a teme su poletele u svim pravcima...

Dok jedni smatraju "prilično iznenađujućom i neočekivanom" činjenicu da u čokoladi ima i Vinjaka, drugi tvrde da je tako nešto "odavno poznato".

Ima i trećih, koji su šarmantno prokomentarrisali da je u pitanju novi proizvod - "Vinjakolada".

Kako bismo podrobnije istražili da li se i zašto među sastojcima ove omiljene poslastice u Srbiji nalazi Vinjak, kontaktirali smo proizvođača, hrvatsku kompaniju  "Atlantic Group", u čijem sastavu posluje "Soko Štark".

Foto-ilustracija: Freedigitalphotos.net / Graeme Weatherston Foto-ilustracija: Freedigitalphotos.net / Graeme Weatherston

Od njih smo dobili sledeći odgovor:

- "Najlepše želje Plus" su nastale na osnovu dela asortimana "Soko Štarka" kao što je nekadašnja čokolada "Galija" i dražei sa likerom ukusa čokolade i narandże, kojih se seća veći broj naših potrošača - objašnjavaju iz komapnije  "Atlantic Group" za Telegraf i dodaju:

- Mali procenat alkohola u kombinaciji sa voćem, čine posebnu aromu čokoladi "Najlepše želje Plus" i pravi razliku u ukusu, jer voćne kiseline daju dobru podršku kompletnom utisku ove vrste čokolade - piše u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • deda zika

    14. avgust 2015 | 10:58

    Probao sam i ne svidja mi se.cokolada samo kvari bozanski ukus vinjaka.

  • Johan

    14. avgust 2015 | 10:42

    Ja inače volim da popijem malo vina uz crnu čokoladu.

  • Vis

    14. avgust 2015 | 10:03

    U cemu je problem?Otkad znam za cokolade postojale su one sa likerima,mentom u kombinaciji...Ne morate deci kupovati tu PLUS cokoladu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA