SEKS NA SVAKOM ĆOŠKU: Ovo su omiljena mesta za ONE STVARI na Jadranu!

Seksomanija na obali Jadrana

  • 13

Svi su pronašli lek za depresiju nazvan "seksomanija" koji se velikom brzinom širi jadranskom obalom!

Glavni sastojak je ljubav pomešana sa malo strasti, otporan je na visoke temperature a najbolje deluje ako se konzumira uz morske ili rečne kapljice.

 Mislite da vaši roditelji imaju manje seksa od vas? Ovo će vas šokirati!

Foto-ilustarcija: Printskrin/Youtube/BgCyclist Foto-ilustarcija: Printskrin/Youtube/BgCyclist

Na obali Kupe...

Seksomanija je najbolja reklama na svetu. Turisti sad vide da se ovde vodi ljubav, a ne rat, da ovde nikoga nije sramota da se šeta go, niti se iko plaši da javno pokaže strast, požudu, dodir, uzdah, golišavu istinu.

Seksomanijaci se vode mišlju: "Ništa što je ljudsko nije sramno." Jedno jedino pravilo je da su dovoljno blizu da se nazire "konzumacija", ali da ih majka ne prepozna.

Seks na brodu...

Plaže i brodići su već poznata mesta za seksomanijake, na kojima se mogu goli voleti satima, ali evo još nekoliko zanimljivih lokacija za koje možda niste znali.

Na terasi ispred kafića...

Seksomanijaci iz Austrije. Žena od 40 godina i dve godine mlađi muškarac uhvatili su se "u klinč" u zoru na terasi ispred kafića u Rovinju. Zbog preterivanja u seksomaniji izvedeni su na sud i sve su priznali. Seks na javnom mestu ih je koštao 1460 kuna.

U parku na klupi...

Mlađi par nije se mogao obuzdati na klupi u parku u sred Križevaca. Obuzdavali su strasti pola sata, a onda je svako otišao na svoju stranu.

Na autobuskoj stanici...

Desetine parova očiju bile su zalepljene za prozor u Murskom Središtu. Preko puta, na autobuskoj stanici mlađi par se seksao da je sve prštalo. To se sve dešavalo u šest sati, i to ne ujutru nego uveče! Prolaznici i vozači su se trudili da ne bulje u njih!

Foto-ilustarcija: Printskrin/Youtube/Коробка хитов Foto-ilustarcija: Printskrin/Youtube/Коробка хитов

Kod spomenika...

"Ne znam da li se ona prvo uhvatila za Grgurov palac, ali se pošteno uhvatila mladića", kazao je svedok vatrenog ponoćnog seksa ispred spomenika Grguru Ninskom u Splitu. Mladom paru iz Australije nije zasmetalo što ih gledaju navijači Torcide i glasno bodre. Dok su ovi navijali, oni su menjali poze.

Na stepenicama prazne prodavnice...

Dva sata trajalo je uzdisanje i komešanje ispred prazne prodavnice u centru Zagreba. Pokrili su se jaknama, a virile su im samo noge. Počeli su oko 14h, a dva sata kasnije prekinula ih je policija. Muškarac je bio besan i gađao je policiju flašama.

Foto: Facebook / Caught in the action Foto: Facebook / Caught in the action

Na haubi...

Mislili ste da je seks na haubi jedino moguć u porno-filmu? Pogrešili ste! Policija je bila u noćnoj proveri kod Vranjskog jezera u potrazi za krivolovcima kada su ulovili ono što su najmanje očekivali. Na haubi su pohotno uživali niko drugi do sveštenik sa ljubavnikom! Kasnije je sveštenik pokušao da ubedi policiju da su samo imali "žustru raspravu".

( Telegraf.rs / Izvor: radiosarajevo.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jедан од Срба

    13. avgust 2015 | 15:03

    Razumem potrebe,ali ovo je preterano. Možda sam staromodan i nisam ''u trendovima'',i možete mi dati negativnih koliko hoćete,al treba da se zna gde su granice pristojnosti šta je intima,a šta je izvan toga.

  • Sanja

    13. avgust 2015 | 17:12

    Vodite ljubav a ne rat i bolje svuda nego nigde!

  • Komentator

    13. avgust 2015 | 17:48

    Lepo je i na javnim mestima ali da vas ne vidi niko ;-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA