PRONAĐENA LJUDSKA NOGA NA DEPONIJI: Srbija u šoku!

 
  • 8

- Prvo nam se učinilo da je lutka, ali kada se traka s otpadom približila shvatili smo da se radi o ljudskoj nozi, koja je bila još u neraspadnutom stanju. Zanemeli smo od iznenađenja – priča jedan od radnika koji su juče radili

U sanitarnoj deponiji "Željkovac" u Leskovcu, radnici su juče pronašli deo ljudske noge, još neraspadnuto stopalo sa listom.

JEZIVO: Pronađeno telo muškarca u fazi raspadanja!

Kako prenosi "Blic", ljudska noga je otkrivena je oko 13 časova u sektoru za reciklažu, prilikom selekcije otpada, prikupljenog tokom noći sa nekoliko lokacija u gradu.

- Prvo nam se učinilo da je lutka, ali kada se traka s otpadom približila shvatili smo da se radi o ljudskoj nozi, koja je bila još u neraspadnutom stanju. Zanemeli smo od iznenađenja, a potom smo slučaj odmah prijavili nadležnima – priča jedan od radnika koji su juče bili u smeni.

Kompanija “Por, Verner i Veber” koja upravlja sanitarnom deponijom i reciklažom danas nije komentarisala slučaj jer im je to policija zabranila u cilju istrage.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Portparol PU Leskovac Boban Zdravković nije ni potvrdio ni demantovao slučaj, rekavši da je još rano da se govori o tome.

U Leskovcu se spekuliše da je neobičan otpad izbačen iz Opšte bolnice u Leskovcu, ali njen direktor Nebojša Dimitrijević odlučno demantuje glasine.

- To je apsolutno nemoguće jer je transport medicinskog odvojen od komunalnog otpada. Uklonjeni delovi ljudskih tela se, uz rigorozne kontrole i sa pratećom dokumentacije, spaljuju u bolničkoj spalionici, potom se vrše analize i otpad deponuje na posebnom delu deponije – objašnjava Dimitrijević za "Blic".

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Video: Stop rasizmu! U Beogradu održana šetnja sa porukom u znak sećanja na ubistvo Roma Dušana Jovanovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eh

    7. avgust 2015 | 18:37

    Uradite dnk

  • Dr

    8. avgust 2015 | 09:57

    Cuj nemoguce iz bolnice zbog strogog postovanja procedure. Ne postuju se procedure u lecenju zivih ljudi,ali o odsecenim nogama se strogo vodi racuna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA