MISTERIJA SRPSKE SEDMICE NA LOTOU: Postoji li čovek u ovoj državi koji je upoznao dobitnika glavne premije?

 
  • 19

Niko u redakciji Telegrafa nije imao priliku da upozna takvog srećnika. Još gore, niko nikad nije čuo za nekog ko je nekad upoznao dobitnika sedmice. A vi?

Nakon što se sinoć u 59. kolu igre na sreću "Loto" dogodio skandal prilikom izvlačenja dobitne kombinacije mnogi su posumnjali u regularnost ove igre na sreću.

Podsetimo, najpre su izvučena tri broja regularno, a zatim i četvrti broj - 27. Ništa ne bi bilo čudno da se na ekranu nije umesto ovoga najpre pojavio broj 21, a zatim i ispravna cifra - 27! A onda je, odmah zatim, izvučen i "fantomski" broj 21!

HITNA REAKCIJA DRŽAVE NA LOTO SKANDAL: Svi će odgovarati, NIKO NEĆE BITI ZAŠTIĆEN!

U međuvremenu se o slučaju oglasila i Državna lutrija Srbije koja je saopštila da je na izvlačenju igre Loto 7 od 39, u 59. kolu od 28. jula, došlo do tehničke greške izazvane ljudskim faktorom, odnosno omaškom operatera angažovanog na izvlačenju, tako što je na ekranu greškom ispisan broj 21.

PREVARA UŽIVO? Da li je ovo dokaz da je srpski Loto namešten? (VIDEO)

Sve ovo ponukalo nas je da vas pitamo - Da li je neko nekad upoznao dobitnika sedmice na Lotou?

Niko od nas u redakciji Telegrafa nije imao priliku da upozna takvog srećnika. Još, gore, niko nikad nije čuo za nekog ko je nekad upoznao dobitnika sedmice, a još gore je što niko nikad nije čuo za nekog ko je čuo za nekog ko je upoznao dobitnika sedmice.

Pa kako?

Foto-ilustracija: loto7-39.rs, Profimedia, freeimages.com/zvon Foto-ilustracija: loto7-39.rs, Profimedia, freeimages.com/zvon

SRPSKI LOTO NIJE NAMEŠTEN, ZA SVE SU KRIVI HRVATI KOJI ŽELE DA GA UNIŠTE: Šokiraće vas ISTINA o LUTRIJI U SRBIJI!

VUČIĆ HAPSI ZBOG LOTO SKANDALA: Zna se gde će DA PUTUJU oni koji su učestvovali u ovome!

Upravo zbog toga, rešili smo da vas pitamo da li vi poznajete nekog srećnika koji je dobio sedmicu na Lotou?

Milan Tarot otkrio kojih 7 Loto brojeva će biti izvučeno u petak!

Vaše odgovore možete ostaviti u komentarima.

(Telegraf.rs)

Video: Turković: Radić je na prijemu bio veoma uznemiren sa povredama u vidu otreklina

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr No

    29. jul 2015 | 17:12

    Moj drugar je upoznao coveka ciji je brat poznavao kuma kome je njegov ujak rekao da je pricao sa komsijom kome je brat javio da je stric popio pice sa kolegom cija zena zna jednog tipa koji prica da je najbolji drugar upoznao zenu ciji je deda nekada davno isao u skolu sa bratom jednog popa u cijoj je parohiji ziveo covek koji zna unuku jednog automehanicara kome je jedna musterija bila bliski prijatelj sa lokalnim politicarem kome je tasta bila neki rod coveku koji zna osobu koja je dobila sedmicu

  • Vladimir

    29. jul 2015 | 18:07

    Sigurno se slažete , da nadležni državni organi mogu ispitati dobitnike i rešiti ove sumnje. Tokovi novca dobitnika daju odgovor.

  • bas tako

    29. jul 2015 | 17:43

    Dr no objasnio,svaka cast!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA