TUGA U PORODICI ARSIĆ: Lažemo Janu da joj je mama živa

 
  • 0

Porodica kaže da će tužiti lekare jagodinske bolnice zbog smrti Natalije Arsić koja je preminula u šestom mesecu trudnoće

Mita Arsić, dever Natalije Arsić (23) iz sela Ribare kod Jagodine, koja je u šestom mesecu trudnoće, na Veliki petak, preminula u kragujevačkoj bolnici, kaže da mala Jana ne zna da joj je mama umrla.

- Tri dana devojčica nije bila kod kuće, dok sahrana nije prošla. Čim smo je doveli, pitala je za mamu. Hoće da je vidi! Lažemo je da joj je majka živa i da je još u bolnici! - priznaje on.

Nesrećna žena je doživela moždani udar, posle čega je pala u komu i umrla, uprkos naporima kragujevačkih lekara da spasu nju i plod.

- Natalijina ćerka Jana oseća da se desilo nešto loše. Sklonili smo umrlice da ništa ne bi posumnjala. Kako da joj kažemo da joj majka iz bolnice neće doći s bebom u naručju - priča dever Mita.

Porodica Arsić tužiće lekare jagodinske bolnice zbog smrti njihove Natalije.

- Tužićemo ih! To su ubice! Niko od njih nam nije izjavio saučešće! Javilo nam se još desetak roditelja kojima su deca umrla u toj bolnici. Zahtevaćemo da se istraži koliko je trudnica umrlo samo u poslednjih pet godina - kaže ogorčeni Mita Arsić, i dodaje da je Natalijin suprug Bojan u teškom psihičkom stanju.

Darko Miletić, direktor bolnice u Jagodini, kaže da će istraga utvrditi sve pojedinosti ove tragedije.

- Pacijentkinja je tražila pomoć u našoj bolnici, ali nijednog trenutka nije pomenula bolove u glavi! Doktorka ju je pet puta pitala da li je boli glava, a Natalija joj je odgovarala da nema bolove! Žalila se na bol u stomaku, iz tog razloga je i došla prvo na ginekologiju - rekao je Miletić.

(Izvor: Kurir)

Video: Sin glumačke legende najavio snimanje: Uskoro film o Bati Živojinoviću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA