OVO SU NAJOPASNIJI ISLAMSKI TERORISTI U SRBIJI: Naoružani su do zuba, vrbuju ljude za SVETI RAT! Evo gde će prvo napasti Srbe! (FOTO)

 
  • 21

Najveća opasnost od ISIS-a u Srbiji i mogućih terorističkih napada Srbiji preti od dvojice džihadista Abida Podbićanina (36) i Tefika Mujovića (34)

Najveća opasnost od ISIS-a u Srbiji i mogućih terorističkih napada Srbiji preti od dvojice džihadista Abida Podbićanina (36) i Tefika Mujovića (34), piše u najnovijem izveštaju srpskih obaveštajnih službi.

- Njih dvojica najaktivniji su u regrutovanju džihadista iz Srbije i kada je reč o ISIS-u predstavljaju  najveću pretnju - navodi se u izveštaju bezbednosnih službi.

OVO JE DŽIHADISTA KOJI VRBUJE LJUDE PO SRBIJI I SPREMA IH ZA SVETI RAT: Evo kako SPECIJALAC ISIS-a regrutuje DŽIHADISTE! (VIDEO)

Službe bezbednosti imaju saznanja da su ovi džihadisti razvili saradničke mreže po Srbiji, koje su takođe pod prismotrom, a njih čine Izudin Crnovršanin (26), Ferat Kasumović (31) i Fikret Krečo (33) kojima se sudi u Specijalnom sudu.

Printskrin: Youtube/Sandžak video Printskrin: Youtube/Sandžak video

ON JE NAJOPASNIJI TERORISTA U SRBIJI: Sve o Abidu Podbićaninu koji je hteo da izvede teroristički napad u Beogradu! (VIDEO)

Ahid Podbićanin verski je vođa jedinice "Džeiš Muhamed" i u Siriji ratuje pod imenom Abu Selfijak el Bosni, nekoliko internet portala objavilo je da je on poginuo, ali njegova smrt još uvek zvanično nije potvrđena.

Ovo su teroristi iz Srbije koji se bore za Islamsku državu! (FOTO)

Foto: YouTube / DersoviCOM Foto: YouTube / DersoviCOM

Tefik Mujović iz Tutina jedan je od viđenijih boraca ISIS-a. Njegovo ratno ime je Ebu Talha Jemenac i angažovan je na širenju radikalnog islama. Na svom Fejsbuk profilu javno propagira terorizam i poziva na samoubilačke akcije u Raškoj, Beogradu i Rimu.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lik

    28. jul 2015 | 09:08

    Prosto je. Zakonom Srbije ovakve aktivnosti su zabranjene kao što bi meni zabranili da pravim vojsku ponišavlja na primer. Prema tome uhapsis i učiniš da nestanu u zatvoru

  • milans

    5. avgust 2015 | 15:38

    Opet ponavljam, PUSTITE LEGIJU da resi problem i to ce on brzo, za 24sata sve gotovo.

  • shiki

    28. jul 2015 | 09:04

    I zasto ih ne hapse? Neko na svom profilu izvredja premijera i odmah mu zakucaju na vrata. Ovaj preti drzavi terorizmom i slobodno seta Srbijom!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA