HRVATSKI BLOGER POBESNEO: Niko iz EU nije ponudio pomoć u gašenju požara. Ko jeste? SAMO RUSIJA!

 
  • 32

On se bez imalo ustezanja obrušio na EU i tako pribavio naklonost mnogih i prikupio na Fejsbuku više od 10 hiljada lajkova

Jadranko Hodak, poznat i kao bloger Krule, osvrnuo se na činjenicu kako je Hrvatskoj u gašenju požara koji su besneli tom zemljom pomoć ponudila Rusija, a ne Evropska unija.

PUTIN šalje AVIONE U Hrvatsku i Bosnu. Ovi VODENI BOMBARDERI će ugasiti požare! (FOTO) (VIDEO)

On se bez imalo ustezanja obrušio na EU i tako pribavio naklonost mnogih i prikupio na Fejsbuku više od 10 hiljada lajkova.

POŽARI SU ATRAKCIJA ZA TURISTE: Evo koja HRVATSKA političarka je ovo izjavila!

"Poštovana EU! (Evropska unijo)

Ovim putem vam se zahvaljujem na ogromnoj pomoći koju ste nam pružili dok nama besne požari. Od vas 27 država, je*em vam svakoj sve u rodu i to po doktorskom receptu, svakih 8 sati po jednom, nijedna da pomogne... niti jedna jedina država!!!

GORI HRVATSKA: Buknuli požari u Dalmaciji, evakuisano stanovništvo!

Kada je trebalo pomoći Grčkoj 2012. godine, mi smo bili tu, baš kao i 2013. kad je goreo Portugal, mada smo i sami iskasapljeni i siromašni, ali mi smo pomogli... al klasika, zaboli vas za to vaš evropsko civilizovano humanitarni ku*ac. Kad neće niko od naših hrvatskih medija, oću ja... i sad vam je*em i oca i majku i sve u rodu, i sve vaše evropske tekovine, pi*ka vam materina "civilizovana".

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Po ovom obraćanju se zaključuje da sam ja divljak, no eto, vi u EU koji ladite ja*a i natežete kožicu od ku*ca, vi ste nadasve fini i kulturni... o je*o vam otac majku da vam je*o, 100 puta, svakih 8 sati.

Kud pre 500 godina nismo Sulejmana Veličanstvenog pustili do kraja, da i vi u Berlinu, Beču, Parizu, Londonu, imate običaj kuvanja jutarnje turske kafe, go*na sebična da sebična!

"Evropska unija je jedna velika porodica", u kojoj očito ocui i majci puca ku*ac za "novorođeno dete" poput nas.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Od svih vas 27, da ne zaboravim da vam još jednom, po ko zna koji put, je*em sve u rodu!

Od svih vas 27... ko nama nudi pomoć??? – Rusija kruteje*o!... alooooo Rusija!!!

Jel' to vama draga EU normalno!?!?... (pritisak će me zveknuti, hoće majke mi)... je*em vam sve u rodu, vama i velikoj porodici!"

(Telegraf.rs / Izvor: Dnevnik.hr)

Video: Bolna pesma za Dušana: Sestra ubijeng dečaka recitovala poemu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Q021

    27. jul 2015 | 22:46

    Care...smejem se pola sata. Ulepsao si mi dan. Kako je strasna i surova istina, a mi mali pa igramo kako nam "civilizovani i humani" sviruckaju. Zivio ti meni..

  • realno

    27. jul 2015 | 22:19

    U redu je što je okrpio ove svoje iz EU oni su zaslužili i gore "pohvale",ali mogao je barem da se zahvali Velikoj Rusiji na ponuđenoj pomoći,nebi mu ništa bilo.

  • Čevrljuga

    27. jul 2015 | 22:54

    U pravu je komsija 100%, kakva evropa, nema nama nista bez nas samih, sto pre shvatimo manje ce boleti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA