STRAVIČNA SAOBRAĆAJKA: Ušao u nizak tunel i odvalio krov autobusa, povređeno više od 30 ljudi, sve je bilo KRVAVO! (FOTO)

 
  • 3

Nesreća se dogodila kada je vozač pratio smernice koje je dobio na GPS-u, pa je propustio da proceni visinu tunela kroz koji autobus mora da prođe

Autobus koji je putovao na relaciji Bilbao - Amsterdam, zaglavio se u tunelu blizu Lila u Francuskoj. Povređeno je 30 studenata iz Španije, dok je njih šestoro zadobilo teške telesne povrede.

NIJE MOGLA DA SE SUZDRŽI: Devojka piškila kroz prozor autobusa, putnici se šokirali! (VIDEO)

Do nesreće je došlo kada je vozač pratio smernice koje je dobio na GPS, pa je propustio da proceni visinu tunela kroz koji autobus mora da prođe.

Tako je autobus zapeo za tunel i bukvalno odvalio ceo krov.

Od 58 studentata, koliko je bilo u autobusu, povređeno je njih 30, a šestoro je zadobilo teže povrede. Jedan od putnika ispričao je kako su čuli buku i nešto poput dima, a nakon toga su i stakla popucala.

Foto: Profimedia/MAXPPP Foto: Profimedia/MAXPPP

- Ljudi su krvarili, bilo je strašno - rekao je jedan od putnika.

(Telegraf.rs / Izvor: abc.net.au)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    27. jul 2015 | 15:33

    To je propust putara, a ne vozaca. Treba postaviti znak isperd niskog tunela i to na visini koja je ista kao tunel, pa ako i njega ignorise da udari prvo u znak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA