Trpela torturu od Karađorđevića?

 
  • 1

Bivša PR asistentica kraljevske porodice Karađorđević tvrdi da je bila šikanirana i fizički napadnuta

Osam meseci trpela sam strašnu torturu i maltretiranje u Belom dvoru, radeći kao PR asistent za Aleksandra i Katarinu Karađorđević, izjavila je Gordana Ćosić.

- Šikaniranje zaposlenih tamo je svakodnevica. Na kraju, dobila sam i batine i otišla pretučena i ponižena - rekla je ona.

Kako je izjavila za Press, kada je došla po radnu knjižicu posle raskida radnog odnosa, obezbeđenje ju je fizički napalo.

- Presreo me je jedan od četiri člana ličnog princezinog obezbeđenja i odmah je počeo da viče na mene i da me tera napolje, govoreći mi da nemam šta da tražim tu. Gurnuo me je toliko jako da zamalo nisam pala niz stepenice – rekla je Gordana Ćosić.

Ona je najavila da će tužiti pripadnika obezbeđenja koji ju je fizički napao.

(Telegraf.rs/Foto: zvanični sajt kraljevske porodice)

Video: Promocija knjige "Rok Panteon".

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gradjanin

    17. januar 2012 | 16:20

    Znam jos neke ljude koji su doziveli mobing radeci na Dvoru ... na zalost niko se ne bavi mobingom u Srbiji dovoljno. Jako je tesko boriti se protiv poslodavca, pogotovo kad je ovako mocan. Svaka cast na hrabrosti Gordana, nadam se da ce sve ovo imati epilog na sudu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA