Trudnica umrla od moždanog udara, nema tragova nasilja!

 
  • 0

Natalija Arsić (23) imala izliv krvi u mozak, ustanovila obdukcija. Na telu nije bilo tragova drugih povreda

Uzrok smrti trudnice Natalije Arsić (23) je jak moždani udar, ustanovljeno je obdukcijom. Ona je imala izliv krvi na mozak iz još uvek nepoznatih razloga. Takođe, obdukcija nije pokazala da je Natalija imala druge povrede po telu koje bi eventualno ukazivale na povezanost sa njenom smrću.

Porodica i prijatelji Natalije Arsić, inače majke trogodišnje devojčice koja je pre dva dana umrla u šestom mesecu trudnoće, zatražili su da se utvrdi odgovornost za smrt trudnice i njene bebe. Ona je prošlog petka, 6. aprila, primljena u Opštu bolnicu u Jagodini pošto se žalila na glavobolju, bolove u stomaku i mučninu. U petak joj je ukazana trenutna lekarska pomoć, imala je visok krvni pritisak, dali su joj infuziju i konstatovali da joj je krenuo pesak iz bubrega, a potom je puštena kući.

Međutim, bolovi i povraćanje su se nastavili i porodica ju je vratila u bolnicu. U toku noći stanje joj se pogoršalo, pala je u komu i lekari su je poslali u Kragujevac. Natalija Arsić u komi je bila nedelju dana i umrla je u petak, 13. aprila, u bolnici u Kragujevcu. Njena beba umrla je dva dana pošto je Natalija pala u komu. Porodica je navela da je Natalija bila zdrava i da nikakve tegobe nije imala do prošlog petka, kada joj je pozlilo.

(Telegraf.rs)

Video: Sin glumačke legende najavio snimanje: Uskoro film o Bati Živojinoviću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA