UBIJENA ČETIRI AMERIČKA VOJNIKA: U pucnjavi u vojnom centru SAD "neutralisan" napadač! (FOTO) (VIDEO)

 
  • 5

Ubijena su četiri vojnika u pucnjavi koja je počela u 11.00 sati po lokalnom vremenu, a američki zvaničnik je naveo da je pucano u Centru za podršku operacijama mornarice i Regrutnom centru oružanih snaga u Čatanugi

Četiri američka vojnika ubijena su danas u pucnjavi na nekoliko mesta u gradu Čatanuga, pre nego što je policija "neutralisala" naoružanog napadača, a u napadima ima i povređenih, rekao je Endi Berk, gradonačelnik četvrtog po veličini grada u američkoj državi Tenesi.

Policajac PUCAO u tinejdžere jer su ukrali MOTOR (VIDEO)

Prema pisanju Čatanuga Tajms Fri Presa, ubijena su četiri vojnika u pucnjavi koja je počela u 11.00 sati po lokalnom vremenu.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Američki zvaničnik je naveo da je pucano u Centru za podršku operacijama (američke) mornarice i Regrutnom centru oružanih snaga u Čatanugi, oko 10 kilometara dalje, prenela je agencija AFP.

Rojters je naveo da je incident pod istragom kao "delo domaćeg terorizma".

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Prema rečima nadležnih, više nije "aktivna oružana situacija", naveo je neimenovani izvor za američku televiziju ABC Njuz.

Prema nezvaničnim informacijama, napadač je identifikovan kao Muhamed Jusuf Abdulazez (24). Lokalni mediji kažu da je živeo i radio u toj oblasti.

Asošijeted pres javlja da je Abdulazez rođen u Kuvajtu, ali se još uvek ne zna da li je bio državljanin te zemlje ili je imao američko državljanstvo.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Srbija i Turska potpisale 11 sporazuma u prisustvu presednika Vučića i Erdogana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boro

    17. jul 2015 | 08:56

    Haha,kad je neko njihov ubijen onda je to terorizam,a kada oni ubijaju onda neduzne civile onda je to koletarna steta...

  • Нови Рас

    17. jul 2015 | 08:49

    Хитно, послати "умпрофорце" да надгледају прекомерну употребу силе маринаца над медужним талибанима, ко ли су већ ! Баба natasha kandiq мора да "подигне" оптужницу против државе САД за геноцид ...

  • veliki patriota

    17. jul 2015 | 13:27

    šteta baš mi je zao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA