OVA DEVOJKA JE KIDNAPOVANA? Priča o otmici u koju niko nije poverovao, a evo i zašto! (VIDEO) (FOTO)

 
  • 0

Kada je Aron pozvao policiju 23. marta navodeći da je u njegov dom u gradu Valejo, u Kaliforniji, provalilo nekoliko ljudi, koji su zatim njegovu devojku oteli, a njemu ukrali kola, objašnjavajući da to prijavljuje sa 12 sati zakašnjenja jer su ga kidnaperi drogirali pre nego što su pobegli, policija je s pravom njegovu priču stavila pod veliki znak pitanja

Deniz Haskins i njen dečko Aron Kvin, prijavili su policiji otmicu, za koju su naknadno optuženi da su je izmislili, a onda se oglasio njihov kidnaper koji je želeo da demantuje da mladi par laže.

DA LI JE STEFANA ILIĆA UBIO ROĐENI BRAT? Novi detalji otmice iz Banatske Subotice koja je potresla Srbiju!

Kada je Aron pozvao policiju 23. marta navodeći da je u njegov dom u gradu Valejo, u Kaliforniji, provalilo nekoliko ljudi, koji su zatim njegovu devojku oteli, a njemu ukrali kola, objašnjavajući da to prijavljuje sa 12 sati zakašnjenja jer su ga kidnaperi drogirali pre nego što su pobegli, policija je s pravom njegovu priču stavila pod veliki znak pitanja.

Policija je u njegovom domu našla tanki komadić crvene lepljive trake koju su otmičari zalepili na pod i koju Aron nije smeo da pređe, jer su mu istovremeno postavili i kameru koja ga je nadzirala.

Dva dana kasnije, Deniz je nazvala oca iz susedne kuće i rekla da su je otmičari malopre tu ostavili. Pošto nije bila povređena, a policija nije našla ni bilo koji drugi dokaz koji bi podržao njenu verziju događaja, Eron i Deniz su javno proglašeni lažljivcima.

Poručnik policije Valejo nazvao je istragu ovog slučaja "trka za divljom guskom", aludirajući na trošenje ljudskih resursa njegove službe.

Već narednog dana, novinar "Hronike San Franciska", dobio je mejl od čoveka koji se predstavio kad jedan od otmičara, tvrdeći da Deniz i Aron nisu izmislili priču.

A onda je u junu policija počela da istražuje provalu sličnu onoj u Aronovoj kući.

Kako se ispostavilo, tada su napadnuti supružnici u kući u Dablinu, ali se suprug oslobodio i pobegao otmičarima.

Ovog puta, policija je imala više sreće, pa ih je trag odveo do Metjua Mulera, studenta prava sa Harvarda!

U njihovoj kući nađena je ista traka kojom su otmičari obeležili granicu u Aronovoj kući, preko koje ne sme da pređe, što je ukazalo na to da oteti par možda ipak sve vreme govori istinu.

Međutim, dok policija ne ispita da li je Muler zaista novinaru poslao sporan mejl, kao i da li je on oteo bračni par iz Dablina.

Tek kad to bude rešeno, potražiće se i odgovor na pitanje da li je ta otmica povezana sa onom u kojoj je kidnapovana Denis.

Nakon svega toga znaće se da li je mladi pravnik koji je skliznuo u kriminal bio u pravu.

(Telegraf.rs/Izvor: 24sata.hr )

Video: MINISTARSTVO ZDRAVLJA

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA