Kad su MAĐARI otvorili automobil ovog SRBINA, odmah su ga UHAPSILI!

 
  • 0

U okolini naselja Lajošmiže, na putu ka Budimpešti, zaustavljeno je jedno vozilo kojim je upravljao četrdesetsedmogodišnji državljanin Srbije, a u kojem se nalazilo šestoro državljana Iraka

Još jedan državljanin Srbije uhapšen je u Mađarskoj i protiv njega je pokrenut postupak zbog krijumčarenja ilegalnih migranata.

Evo kako Mađari grade ogradu na granici sa Srbijom! (VIDEO)

Kako je saopštila Policijska kapetanija Županije Bač-Kiškun, u okolini naselja Lajošmiže, na putu ka Budimpešti, zaustavljeno je jedno vozilo kojim je upravljao četrdesetsedmogodišnji državljanin Srbije, a u kojem se nalazilo šestoro državljana Iraka, koji nisu mogli da dokažu svoj legalan boravak u Mađarskoj.

Srbin uhapšen u Mađarskoj zbog krijumčarenja ljudi!

Iračani su podneli zahtev za izbeglički status i predati u nadležnost imigracionih organa. Protiv državljanina Srbije, koji je u pritvoru, pokrenut je postupak zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo krijumčarenja ljudi.

Na teritoriji ove županije tokom proteklog dana uhvaćeno je ukupno 93 ilegalnih migranata, najviše iz Avganistana, Pakistana i Sirije.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

MASOVNO HAPŠENJE TAKSISTA: Policija im oduzima vozila!

Na teritoriji Županije Čongrad juče je otkriveno 838 ilegalnih migranata, među kojima 126 dece.

Najveća grupa uhvaćena je oko 4.30 sati u okolini Reskea, a u njoj su bila 94 državljana Sirije koji su ilegalno prešli “zelenu” granicu Srbije i Mađarske. Na teritoriji ove zemlje juče je otkriveno ukupno 995 ilegalnih migranata.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Sastanak Vučića sa Fon der Lajen

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA