KRVAVI SUDAR NA AVALI: Automobil udario motor na kom se nalazio mladić (18) BEZ KACIGE! (FOTO)

 
  • 39

Hitna pomoć prebacila je u Urgentni centar mladića čije su povrede na glavi obilno krvarile, a pomoć se trenutno pruža i porodici iz automobila

Večeras oko 22 časova kod Studentakog odmarališta Radojka Lakić na Avalskom putu došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je mladić (18) koji je vozio motor zadobio teške povrede glave.

Do nesreće je došlo kada je "golf" prilikom uključenja na glavni put udario motor kojim je upravljao mladić koji nije nosio zaštitnu kacigu.

U automobilu su se nalazili muškarac, žena i beba stara oko dve godine. 

Hitna pomoć prebacila je mladića na odeljenje reanimacije VMA, u bolnicu je prebačena i  devojčica koja nije životno ugrožena.

Policijski uviđaj je u toku.

(Telegraf.rs)

Video: Stop rasizmu! U Beogradu održana šetnja sa porukom u znak sećanja na ubistvo Roma Dušana Jovanovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jedan od Srba

    8. jul 2015 | 23:59

    Ja kad sam imao 18 godina,išao na obuku u auto školu,otac mi rekao da tek za godinu,kad položim maturu,može da mi kupi polovnog ''fiću'' i to do 1200 maraka...A bila su ona "srećna" vremena... Ja mu tražio "poljaka"(125P), malo ga naljutio,pa sam prvi auto kupio sa 24 godine,juga,naravno. Sad klince ne zanima auto, ili motor,ako nije zver od 150 konja i da ide bar 200km/h a kaciga ludoj glavi nije potrebna...

  • Zagorka

    9. jul 2015 | 03:00

    Ne lupetaj gluposti, ja sam sestra povređenog mladića koji se sad na vma bori za svoj život... Krivac sada nije bitan bitno je da on preživi.

  • GspS

    9. jul 2015 | 15:25

    Koma, ortaku i burazere nas, izdrzi. Svi smo uz tebe i volimo te. Jak si ti!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA