Kapetan Dragan na putu ka Hrvatskoj!

 
  • 39

- Mislim da bi bilo bolje kada bi mu se sudilo na nekom drugom mestu - rekao je Selaković povodom odluke australijskih vlasti da Vasiljkovića izruče Hrvatskoj koja ga traži zbog ratnih zločina

Dragan Vasiljković, poznatiji kao kapetan Dragan, na putu je iz Australije u Hrvatsku gde će biti izručen nakon deset godina sudskog postupka, objavila je australijska vlada.

Ministar pravde Nikola Selaković izjavio je danas da je pitanje da li će Dragan Vasiljković, poznat kao Kapetan Dragan, imati fer i pravično suđenje u Hrvatskoj.

- Mislim da bi bilo bolje kada bi mu se sudilo na nekom drugom mestu - rekao je Selaković povodom odluke australijskih vlasti da Vasiljkovića izruče Hrvatskoj koja ga traži zbog ratnih zločina.

IDE U ZATVOR: Kapetana Dragana sutra IZRUČUJU Hrvatskoj!

Kako je naveo prema informacijama koje se "provlače" kroz medije protiv Vasiljkovića ne postoji optužnica, već istraga koja se dugo vodi.

IZRUČUJU GA HRVATSKOJ: Kapetan Dragan u četvrtak pred splitskim sudom!

Selaković je istakao da je Dragan Vasiljković i državljanin Srbije i da će mu Srbija pružiti ukoliko bude potrebno svu pomoć u skladu sa zakonom.

(Telegraf.rs / Beta, Hina)

Video: Simonida Stanković: Umetnost prepoznaje onaj koji je celovit

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar I

    8. jul 2015 | 12:44

    Srbijo stidi se ,nista za svog heroja nisi uradila !Sramota ,slusamo Oricu mesecima ,a ovog junaka niko spomenuo nije,a o pomoci da ne govorim ...IZDRZI DRAGANE -zahvalan srpski narod !

  • ĆupričaninSWE

    8. jul 2015 | 12:59

    SRBIJO STIDI SE !!!

  • Dava

    8. jul 2015 | 14:13

    Dok je stavljao svoju glavu u dzak dok je srbija mirno spavala bilo je svaka cast kapetane, heroju i slicni epiteti.Srbija je sve gurnula da ratuje a sad ti isti politicari nece da ih zastite.da se sadbore za njih.NE PLJUJU NAS ZA DZABE SVI NARODI I NACIJE.NIKO NIJE IZDAO SVOG COVEKA NI KAO OBICNO PISMO NA PRAZNIK POSLAO U HAG, NIKO SEM SRBA? SVI SU KRILI SVOJE KAPETANE I GENERALE I STITILI, DOK SRBI STA SU RADILI, TRAZILI NALAZILI OSUDIVALI I ISPORUCILI, ZASTO? DA BI KOD TE ANGELE I SLICNIMA GURNULI NOGE POD STO I OBILAZILI EVROPU O TTUĐEM TROSKU.SRBPSKI POLITICARI I MINISTRI POKRITE SE NECIM I STIDITE SE BAGRO.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA