STRUJA UDARILA U BAZEN PUN DECE: Povređeno 26 mališana!

 
  • 1

Prema prvim saznanjima, voda je nekako prodrla do električnih vodova, a policija istražuje da li se radilo o kvaru

Ukupno 29 ljudi od toga 26 dece povređeno je i prevezeno u bolnice kada je sinoć u kampu Jordan na severu Češke struja udarila u bazen pun dece i kupača.

Evo zašto na plus 39 NE SMETE da pijete KAFU!

- Povrede nisu ozbiljne, nije bilo onesvešćenih, bile su to reakcije na strujni udar, sigurno nije bilo fibrilacija srca ili nečeg sličnog. Kod osmoro dece radilo se o subjektivnim teškoćama, osećaju da im trnu ručice - kazao je za današnje Pravo portparol Hitne pomoći Severne Češke, Petar Bureš.

Prema prvim saznanjima, voda je nekako prodrla do električnih vodova, a policija istražuje da li se radilo o kvaru, saopštila je medijima portparolka lokalne policije Šarka Polačkova.

Češku je poslednjih dana zahvatio talas tropskih vrućina od preko 37 stepeni Celzijusa i Česi su masovno spas od žege potražili na plažama i kupalištima.

(Telegraf.rs / Beta)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N. S.

    8. jul 2015 | 12:38

    Očigledno u zadnje vreme Česi i voda se ne slažu. Ili pijani skaču ili imaju struju i vodu zajedno, što nikako nije preporučljivo. Sreća da niko nije stradao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA