PROVEO SAM CEO DAN NA GRADILIŠTU: Na plus 40 za 1.500 dinara! I evo kako je bilo

Pozvao sam par brojeva da vidim da li se mogu dogovoriti sa poslodavcima oko cene dnevnica. Pokušao sam da pogodim veću dnevnicu odnosno 2.000 dinara, ali nije bilo moguće, tako da sam odustao od cenjkanja i prihvatio ono što mi se nudi

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Zoks
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ja

    30. jun 2021 | 00:08

    Duvan. Sobzirom na moje prethodno (ne)iskustvo dnevnice su bile solidne, u duvanu 30 maraka po nabranoj sušari(nekad se znalo brat od pola 7 do 6 uveče a nekad bih u pola 1 kući bio, zavisi od duvana), nije lagan posao al kad se ima kapa na glavi, hladne vode, i kad se ne gleda u sat lagano se dan izdrži. Drugu sezonu duvana sam prešao kod drugog gazde zbog više sušara, samim tim i više radnih dana. Građevina. Sa 15 godina hoću ja da promenim malo a i da idem za više para, nađe meni tata da radim sa njegovim rođakom građevinu za 40 km od 7 do 5. Ginemo na radilištu do nekih 10 kad je doručak, posle radimo onak normalno do možda 1 kad se pije kafa, posle do 4-pola 5 se provuče sigurno 3 4 pauze po 10-ak minuta, i po koja pauza za cigaru u pola 5 se pere alat i ruča se, oko 5 i 20 sam kući. Korektno za nekoga ko može da izdrži. Proslo leto i ovo sadasnje sam kod drugog gazde, nista spec za dodat ili oduzet u odnosu na proslog gazdu, hrana losija al vise pauza i manje dreke tako da pošteno. Da se razumemo niti mi je nuzda niti me neko tjera, al et nikad dosta love. U pitanju je RS tačnije okolina bijeljine. Sta bih rekao za kraj, posla ima ko hoće da radi, sto se građevine tiče uz normalnog gazdu i makar 35 maraka za totalnog početnika dobar posao za malo ojačati, steći radnu naviku i tak, ali nikako na duže staze, jos ovo leto i tražim zaposlenje u firmi,vjerovatno za manje pare al osiguranje je osiguranje.

  • Iva

    10. jul 2015 | 06:47

    Decko, nisi ti kriv najveca vecina njih laze jer nikada nisu radili teske fizicke poslove nego da samo popljuju nekoga.Sinovac nems ti pojma velika vecina beogradske dece je veoma vredna radna...

  • ja

    09. jul 2015 | 21:56

    Jeste posao tezak, to svakako, znam jer sam ga radio ali ti si vise bratac mekusac nego sto je posao tezak.Verovatno si navikao na kancelariju, klimu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA