EVO ŠTA ČEKA SRBE: Moraćete da UČITE DECU o GEJEVIMA i ne smete im oduzeti mobilni, ako to uradite čeka vas SUROVA KAZNA!

Detetu smete da kupite mobilni telefon, ali kasnije mu ga ne smmete oduzeti! Ovo predviđa Prednacrt građanskog zakonika, a evo šta on još predviđa

Detetu smete da kupite mobilni telefon, ali kasnije mu ga ne smmete oduzeti! Ovo predviđa Prednacrt građanskog zakonika, kao i da se detetu ne može zabraniti izlazak iz kuće, a koji roditelj bude ovo uradio može biti lišen starateljstva nad detetom!

SRBIJA LEGALIZUJE GEJ BRAKOVE: Gejevi i lezbijke pored građanskog venčanja USVAJAĆE I DECU!

Novi prednacrt građanskog zakonika predviđa i da su roditelji već od pete godine u obavezi da dete informišu o homoseksualnosti!

NE LEGALIZUJEMO SAMO GEJ BRAKOVE: Srbija uvodi i eutanaziju?

Ovo su samo neki detalji iz Prednacrta građanskog zakonika o kojem je juče počela javna rasprava na Pravnom fakultetu u Srbiji koja će trajati narednih godinu dana.

KO BUDE BEŽAO SA ČASOVA, IDE U CENTAR ZA SOCIJALNI RAD! Ovo piše u predlogu NOVOG ZAKONA!

Rasprava bi trebalo da opredeli stavove društva i stručne javnosti o nizu novina koje se spominju u predlozima, a između ostalog o opravdanosti uvođenja eutanazije i surogat materinstva i pravnog regulisanja istopolnih vanbračnih zajednica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Doktor

    3. jul 2015 | 08:29

    Нема те силе да учим децу и гејевима,да их не називам правим именом неће ми објавити коментар

  • Adam

    4. jul 2015 | 14:35

    Kakve oni imaju veze kako ce roditelji da postupaju prema svom detetu. Ako roditelj kaze da sednes kod kuce i da ucis tako ce i biti tako se prave ljudi. A ne da pustis dete da radi sta hoce i bude klosar. To je moje misljenje.

  • iznogud

    3. jul 2015 | 15:56

    pre donosenja bilo kakvih zakona morala bi se obaviti provera psihickog stanja zakonodavnog tela jer se ovo granici sa ludilom.oduzmes dete roditeljima jer su siromasni a posle za to isto dete hraniteljskoj porodici das 40tak hiljada mesecno.ovo je samo primer...sto se tice lgbt populacije i nagle podrske..ovo je samo perfidan nacin za kontrolu radjanja i broja stanovnika na planeti.dok kreatori te politike se hvale svojim porodicama njihovi janicari u svojim zemljama cine pravi genocid ekonomski,moralni,obrazovni.,a za sva ta zlodela i zlocine koje cine uzivaju zastitu partnerstva za mir

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA