NE MOŽETE U CRNU GORU NA MORE: Put blokiran, ali postoji ovaj alternativni pravac!

Deo brda na mestu na kom se desio odron uklonjen je proteklih dana izvođenjem radova na sanaciji magistralnog puta i izgradnji treće saobraćajne trake u dužini 2,2 kilometara

  • 11

Na putu prema crnogorskom primorju deo od Slijepač mosta do Mojkovca obustavljen je saobraćaj za sve kategorije vozila.

ODRON ZATRPAO 6 SELA U NEPALU: Najmanje 24 osobe poginule, kiša sve potapa! (FOTO)

Saobraćaj na magistralnom putu Bijelo Polje – Mojkovac potpuno je prekinut, saznaju "Vijesti" iz Auto-moto saveza Crne Gore.

Do tada saobraćaj će biti preusmeravan na na alternativne puteve Đurđevića Tara i Pljevlja.

Kako je saopštilo Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije, saobraćaj je obustavljen zbog odrona stena i zemlje na magistralnom putu.

Foto: Tanjug/Saša Petrović Foto: Tanjug/Saša Petrović

- Građani koji putuju do Bijelog Polja, Berana i Rožaja mogu da koriste granične prelaze Gostun i Špiljani, dok je alternativni put za putnike ka primorju granični prelaz Jabuka - saopštio je Biro MUP-a za saradnju s medijima.

U sredu oko 6:30 časova u mestu Slijepač most na magistralnom putu Bijelo Polje – Mojkovac odronio se velik deo brda, koje se sručilo i zatrpalo magistralni put.

Na sreću, povređenih nije bilo, niti je u tom trenutku bilo automobila na tom delu puta.

Foto: Tanjug/Saša Petrović Foto: Tanjug/Saša Petrović

Deo brda na mestu na kom se desio odron uklonjen je proteklih dana izvođenjem radova na sanaciji magistralnog puta i izgradnji treće saobraćajne trake u dužini 2,2 kilometara.

Direktor Direkcije za saobraćaj Savo Parača je kazao da su na terenu ekipe geologa, projektanata i inženjera i da zajedno traže najbolje rešenje za nastali problem odrona kako bi se saobraćaj uspostavio u potpunosti.

- Čekamo ekipe minera koje će morati da uklone deo brda kako bi izbegli dalje obrušavanje i od toga zavisi i vreme zatvaranja puta za saobraćaj. Čitav ovaj teren je podložan odronima i to je i razlog sanacije ovog dela puta, kako bi trajno rešili taj problem - kazao je Parača.

(Telegraf.rs / Tanjug, Vijesti / Foto-ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    2. jul 2015 | 16:22

    Pa šta će mo mi tamo?!

  • Ivan

    3. jul 2015 | 12:04

    Ja sam posle dvadeset godina ovog juna bio u MNE i mogu reci da sam se prijatno iznenadio sa njihovom ljubaznoscu i gostoprimstvom. I ne mrze nas to potvrdjujem

  • Dag

    2. jul 2015 | 19:27

    Ne mos' uc', al' ne mos' - ni izac'...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA