PROIZVOĐAČI MESA IZ SRBIJE I NEMAČKE ZAPOČINJU SARADNJU: ''Matijević'' i ''Tönnies'' našli zajednički interes

Komentari

  • Nada

    2. jul 2015 | 09:49

    Samo ce nas jos vise trovati preteranom upotrebom aditiviva. O kvalitetu suhomesnatih proizvoda da ne govorim. Svega ima a najmanje mesa. Pastete i virse najveci otpad.

    • 2. jul 2015 | 13:42

      obilic

      @Nada

      Tako je jer uglavnom nemacka isporucuje zamrznuta mesa koje se u nemackoj ne utrosi ili specijalno hrane svinje za brzo odrastanje i vecinom ribom kad vam bude stiglo takvo meso oseticete taj miris ribe i kvalitet. Takodjer i roba sa poljskog terena kao pilici i ostalo. Nije slucajno evropska unija podelila ekonomiju ko ce kome hranu da isporucuje. Matejic je imao meso uglavnom iz madjarske. Pa te preradjene mase mesa samo probajte ako imate dobar nos videcete kvalitet nista protiv ali steta je sto smo zatvorili nase proizvodjace kao crvenu zvezdu kragujevac koja je imala kapacitet veliki i hranila celu vojnu populaciju kao i civilno stanovnistvo. Tako da smo imali i dobar izvoz. Sada jedemo svakojaki sljam koji je sto puta gori nego pre. Tako je zavrsio i juhor u jagodini zahvaljujuci velikim biznisnenima srbije

  • Aleks

    1. jul 2015 | 20:53

    Bravo

    • 2. jul 2015 | 07:43

      Vlajko

      @Aleks

      Sto bravo? Zato sto jedemo uvezeno smrznuto meso kao sveze jel za to ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA