MUŽ ME PREBIJE, A ONDA IMA SEKS SA ŠVALERKOM U NAŠEM KREVETU! Naježiće vas kako je ova žena BRUTALNO ZLOSTAVLJANA!

 
  • 9

- Mislila sam da je smrt jedini spas. Nismo imali dece i uvek sam ga pravdala jer smo zbog mog problema ostali bez potomstva - kaže žena koja je deset godina brutalno zlostavljana od strane supruga

Muž bi me istukao, pa bi pozvao svoju ljubavnicu i vreme bi provodili u našem bračnom krevetu. Bila sam ponižena toliko da sam gubila volju za životom, priča K. R. (40), koju je muž deset godina brutalno zlostavljao.

- Mislila sam da je smrt jedini spas. Nismo imali dece i uvek sam ga pravdala jer smo zbog mog problema ostali bez potomstva - priča K. R., čiji muž uglavnom nije gledao koliko i sa čim će je prebiti.

OVO MOŽE SAMO U SRBIJI: MUŽ DAVIO I PRETUKAO ŽENU, a policija žrtvu odvela na PSIHIJATRIJU jer je uznemirena!

Dovodio je ljubavnice u njihovu spavaću sobu, i to dok je ona bila u kući. Iz pakla ju je izvukao brat, i to nakon što joj je nasilnik stolicom razbio glavu.

JEZIVA PRIČA PREBIJENE ŽENE: Muž me je UBIJAO OD BATINA, hteo je sve kosti da mi polomi. Svekrva je uživala u tim prizorima

- Ležala sam u bolnici i negirala da sam pretučena. Došao je moj brat i njega nisam mogla prevariti. Sve sam mu priznala. Bio je zgrožen i odveo me kući. Ubrzo sam se razvela, a moj bivši se posle mesec dana oženio drugom ženom - priča K. R.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tazz

    29. jun 2015 | 12:14

    Nakezio sam se jedino koliko glup moras da bides da bi ttpeo necije nasilje i maltretiranje, posle prvog takvog cina okreces se i odlazis bez osvrtanja...ili ja gresim...

  • Tazz

    29. jun 2015 | 12:13

    A 10 godina je cekala sta tacno?

  • Krasnoooo

    29. jun 2015 | 12:14

    Glupa je sto odmah nije prijavila

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA