POGINUO PRVI DAN NA POSLU: Tragična sudbina radnika koji je nastradao u Nišu (FOTO)

 
  • 3

Milosavljević je stradao kada je pao sa unutrašnjeg stepeništa na petom spratu stambene zgrade u izgradnji sa visine od oko šesnaest metara

Goranu Milosavljeviću (43) iz Doljevačkog sela Malošište, koji je juče stradao na gradilištu u Naserovoj 7 u niškom naselju Duvanište, to je bio prvi radni dan na poslu, potvrdila je Momirka Nikolić načenica Inspekcije rada Nišavskog okruga.

Milosavljević je stradao kada je pao sa unutrašnjeg stepeništa na petom spratu stambene zgrade u izgradnji sa visine od oko šesnaest metara.

PAO SA ŠESTOG SPRATA: Poginuo radnik na gradilištu u Nišu!

Nesrećni čovek je nakon što je ostao bez posla u niškom "Niteksu" nije birao šta će raditi kako bi izdržavao suprugu i dvoje dece. Prihvatio je posao u firmi „Ninović kompani“ koja je na dan tragedije ugrađivala ekspanzioni kotao u stambenoj zgradi u izgradnji.

Vojkan Ninković, vlasnik firme u kojoj je Milosavljević počeo da radi kazao je da je on poginuo nakon okončanja radnog vremena.

Foto-ilustracija: Tanjug/Miloš Jelesijević Foto-ilustracija: Tanjug/Miloš Jelesijević

- Kada su svi radnici izašli on se vratio u zgradu jer je zaboravio cigarete. Pao je sa visine i poginuo na licu mesta – rekao je Ninković.

Inspekcija rada je zatvorila gradilište jer je ocenjeno kao nebezbedno. Kako je najavila ova služba protiv odgovornih biće preduzete zakonske mere uključujući i Milosavljevićevog poslodavca kod koga je nesrećni radnik radio na crno.

(D. R.)

Video: Uništena granata iz Prvog svetskog rata u Deliblatskoj peščari

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • slavica

    27. jun 2015 | 10:07

    Saucesce porodici Sat vremena posle radnog vremena i pre radnog vremena racuna se u radno vreme,tako da je on nastradao na poslu /dolazak i odlazak s posla

  • krusevac

    27. jun 2015 | 07:05

    Saucesce porodici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA