PROFESOR MEDICINSKOG FAKULTETA PAO ZBOG MITA: Nećete verovati koliko je para tražio!

Profesoru D. Š. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom za primanje mita biti priveden nadležnom tužilaštvu

  • 2

Niška policija uhapsila je D. Š., profesora na Medicinskom fakultetu u Nišu, jer je od jedne makedonske državljanke tražio dvesta evra kako bi joj nostrifikovao diplomu.

HTEO DA POBEGNE IZ ZEMLJE? Ovo je sudija Višeg suda koji je uhapšen zbog sumnje da je primao mito!

Kako je saopštila niška policija, on je u svojstvu člana komisije za nostrifikaciju diplome od nje zahtevao i primio novčanu naknadu u iznosu od 23.650 dinara radi priznavanja diplome Medicinskog fakulteta stečene u bugarskom gradu Varna.

Kako ona nije imala svu potrebnu dokumentaciju, on je njoj obećao da će nedostajući deo nabaviti i da će predlog za priznavanje diplome proslediti Senatu Univerziteta na odlučivanje čim mu preko postneta bude uplaćen traženi iznos.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom za primanje mita biti priveden nadležnom tužilaštvu.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • student

    26. jun 2015 | 19:14

    Meni je sve jasno, da na svakom fakultetu postoji mito i protiv toga se ne moze, ali na medicinskom??? Pa taj student ce sutra da nas leci, a diplomu je kupio? Gde mi zivimo... I zasto se tom profesoru lepo ne napisu ime i prezime, a ne samo inicijali?

  • YCY

    26. jun 2015 | 21:14

    PA ON JE SKROMAN,DRUGI UZIMAJU MNOGO VISE.. .....A KO CE DA NAS LECI??????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA