TATIN SIN TERORIŠE SVE PO ŠKOLI, NIKO MU NIŠTA NE MOŽE: Nastavnici razlupao auto, psuje je na času!

 
  • 74

Razbijeno je šest prozora, šoferšajbna, isečene su gume, slomljeni retrovizori. Odneo je registarske tablice i izlupao limariju. Šteta je oko 2.500 evra - kaže muž nastavnice

Učenik prvog razreda gimnazije "Svetozar Marković" iz Subotice (15) nastavnici hemije je razlupao automobil, drugim nastavnicima preti i psuje ih, a tuče i učenike, pišu beogradski mediji.

- Taj mali bandit nam je napravio 2.500 evra štete, na automobilu - priča sa zgražavanjem profesorkin suprug A. T. i dodaje da je ovo samo jedan u nizu incidenata koje ovaj dečak pravi u školi i okolini.

U njihovoj zgradi je prazan stan u koji taj dečak dovodi drugove, a zbog njihovog divljanja često interveniše i policija, priča zabrinuti čovek. 

- Žena mi se požalila da ju je učenik video kako izlazi iz kola i da sada zna gde živi. Par dana potom potpuno nam je demolirao auto. Razbijeno je šest prozora, šoferšajbna, isečene su gume, slomljeni retrovizori. Odneo je registarske tablice i izlupao limariju. Šteta je oko 2.500 evra - kaže A.T. i dodaje da je policija podnela krivičnu prijavu protiv maloletnika.

Dodaje da se taj učenik njegovoj suprugi na času obraća sa je*i se, odje*i, da tuče druge đake i preti profesorima.

Foto: Tanjug/Dušan Aničić Foto: Tanjug/Dušan Aničić

Protiv njega je pokrenut disciplinski postupak, ali ovi ljudi žive u strahu da će se bandit osvetiti, i sad stahuju i za svoju bezbednost.

Pored sina, i otac delikventa zove profesore na telefon i preti im. Direktor škole kaže da je učinio sve što je u njegovoj moći.

- Najveća kazna za njegovo ponašanje je jedinica iz vladanja i ukor nastavničkog veća. Što je do mene, uradio sam - rekao je direktor škole S. Čamprag.

O događaju je obavešteno i tužilaštvo. Protiv dečaka postoji više krivičnih prijava, a i njegov otac je kao problematičan takođe poznat policiji.

(Telegraf.rs)

Video: Koncert Konstrakte i benda Zemlja gruva u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Salvatore

    26. jun 2015 | 12:08

    Kad bi se ocu odvalili bubrezi sa onim komunistickim pendrekom bio bi i on i otac mirni kao bubice!!!

  • Neko iz RS

    26. jun 2015 | 12:06

    I od jaceg ima jaci. Nalupace se i njega neko jednom.

  • Roni

    26. jun 2015 | 12:05

    Maskirati se, pa ga prebiti ko stoku. To bi on lepo razumeo i korigovao svoje ponašanje. To je na njegov način.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA