ČULI SU SE JAUCI: Krvavi ljudi ležali ispod drveta u blizini škole! (FOTO)

 
  • 2

Direktorka je u tom trenutku bila sa dve saradnice u kancelariji, koje su, pošto su se čuli jauci, izašle da vide šta se dogodilo

Nakon pucnjave koja se danas dogodila ispred osnovne škole "Dositej Obradović", direktorka ove škole Dragana Vukosavljević odmah je obavestila Hitnu pomoć i policiju.

PUCNJAVA KOD OSNOVNE ŠKOLE NA VOŽDOVCU: Ima ranjenih! (FOTO SA LICA MESTA)

Ona je u tom trenutku bila sa dve saradnice u kancelariji, koje su, pošto su se čuli jauci, izašle da vide šta se dogodilo i da su u prvom trenutku pomislili da su deca bacala petarde jer je kraj školske godine.

- Jedna od njih se odmah vratila i rekla da su dva muškaraca povređena, da su krvavi da se nalaze ispod drveta u blizini škole. Pozvala sam Hitnu pomoć i policiju, a posle sam izašla da vidim šta se desilo - rekla je direktorka škole.

KRVAVI OBRAČUN DILERA: Pucnjava u Novom Sadu zbog prevlasti u podzemlju?

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Kako saznajemo, u pucnjavi koja se dogodila u 15.52 časa na ulici su ranjena dva muškarca. Pucnjavi je prethodila tuča u kojoj su učestvovala četvorica muškaraca.

Deo ulice je zatvoren, a na licu mesta se, pored policije, nalazi nekoliko televizijskih ekipa i fotoreportera.

Portparol Hitne pomoći Nada Macura ranije je potvrdila da su u pucnjavi povređene dve osobe, koje su obe prevezene u Urgentni centar, a jedna se nalazi na reanimaciji.

Ona je navela da su dve ekipe Hitne pomoći izašle na teren u 15.52 sati.

(Telegraf.rs/Izvor: Tanjug)

Video: Ministar Lončar obišao Klinički centar Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Andjelija

    18. jun 2015 | 20:32

    A policije u blizini ni za lek! Sva sreca juce zavrseni prijemni ispiti! A i bez veze , sta ce policija na ulici? Da patroliraju kao nekad po dva policajca odredjenim kvartovima,poznaju ljude koji tu zive! Ma sad je to totalno deplasirano u ovako sigurnom Beogeadu, Novom Sadu, Subotici, Pancevu, Leskivcu, Nisu.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA